DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2hSLIQ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Győri ETO nyerte a PwC tornát | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Győri ETO nyerte a PwC tornát

2013. augusztus 25. 14:42 © handball.hu

A PwC Handball Fiesta zárónapján a torna ötödik helyéért a Lipcse mérkőzött meg a Metz együttesével. A bronzmeccset a Rosztov és a Krim, míg a döntőt a házigazda Győri ETO és a Vardar vívta.

Fotó: MTI
Fotó: MTI
PwC Handball Fiesta, döntő

Győri Audi ETO KC - ZsRK Vardar SzCBT 29-21 (17-10)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

A házigazda végig magabiztos játékkal, a második félidőben legnagyobb részt kétszámjegyű gólelőnnyel a tarsolyában hozta ezt az eredetileg nehezebbnek gondolt összecsapást. Az utolsó szűk negyedórában már a fiatalabb, kevesebb tapasztalattal rendelkező játékosok kaptak lehetőséget.

Az egyetlen aggódnivalót Görbicz Anita első játékrészben elszenvedett ujjsérülése jelentheti a csapatnak és szurkolóinak.

Mérkőzés a 3. helyért

HK Rosztov Don - RK Krim Mercator 18-26 (6-13)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Mérkőzés az 5. helyért

HC Leipzig - Metz Handball 30-29 (25-25; 14-13)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

A Győri ETO nyerte a pontvadászatot
Győri, orosz és macedón győzelem
Remek állapotban várja a tornát az ETO
Komoly erőfelmérő előtt az ETO
Rangos torna Győrben

© handball.hu

További hírek