DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYtY8VYg' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Radičević reméli, nem sértegetik a nézők | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Radičević reméli, nem sértegetik a nézők

2013. március 10. 9:48 © handball.hu

19 órától Podgoricában lép pályára a Győri Audi ETO KC a címvédő Budućnost ellen. A montenegróiak minden bizonnyal teljes erőbedobással küzdenek, hiszen még van esélyük a BL-elődöntőbe jutni.

Radičević reméli, nem sértegetik a nézők
"Jól sikerült a felkészülésünk, és az önbizalmunk is a helyén van azok után, hogy Randersből sikerült egy pontot hazahoznunk a múlt hétvégén, ráadásul úgy, hogy hatvan percen keresztül jól játszottunk. A Győr ellen a lehető legjobbat kell nyújtanunk, a technikai hibákat pedig minimálisra kell csökkenteni. Úgy gondolom, hogy jól fogunk kézilabdázni, és le tudjuk őket győzni. Nagyszerű lenne nyerni a Bajnokok Ligája jelenlegi legerősebb együttese ellen" - fogalmazott Dragana Cvijić.

A szerb válogatott tagja úgy véli, együttese sokat erősödött a Győr elleni első találkozó óta, amelyen a magyar együttes 27-17-re győzött: "Elena Gjorgjievszka és jómagam is azon a mérkőzésen tértünk vissza sérülésünk után. Most itt van a lehetőségünk rá, hogy kijavítsuk a hibáinkat, és felvegyük a meccs tempóját. Akkor nekünk semmi nem jött össze, de még egyszer ez nem ismétlődhet meg" - fogalmazott.

Az ETO montenegrói szélsője, Jovanka Radičević örül, hogy hazatérhet: "Boldog vagyok, hogy abban a csarnokban játszhatok, ahol felnőttem. Remélem, hogy örömmel fogadnak majd a szurkolók, hiszen párszor már előfordult, hogy sértegettek a nézőtérről. Szerintem nem ezt érdemlem azok után, hogy mindig szívemet-lelkemet kitettem a pályán a csapatomért" - panaszkodott.

Arra a kérdésre, hogy leül-e a Győr azok után, hogy már biztosan a legjobb négy közé jutott, így felelt: "Egyáltalán nem. Szeretnénk ismét győzni, hogy az elődöntőt magabiztosan kezdjük. Nehezebb meccsre számítok, mint Győrben, hiszen amíg a Podgoricának van esélye a négy közé kerülni, mindent meg fog tenni!"

A győriek edzője, Ambros Martín így emlékezett vissza a szerdai, Fradi elleni bajnoki mérkőzésre: "Teljes mértékben pozitív tapasztalataim vannak, hiszen mi vagyunk az egyetlen csapat, aki ebben a szezonban a Fraditól a saját otthonában pontot szerzett. Ami a játékunkat illeti, megtapasztalhattuk, mi a következménye annak, ha egyáltalán nem védekezünk, és nem a saját játékunkat játsszuk, hanem az ellenfélét. Ha nem koncentrálunk, mi is tudunk akár veszíteni is. Ennél több jelentőséget azonban nem tulajdonítok az eredménynek".

A Podgorica elleni meccsről pedig így vélekedett: "A kvalifikációt elérve az a legfontosabb, hogy ne ebben a tudatban készüljünk, és lépjünk pályára. Sem Podgoricában, sem itthon, majd a Randers ellen nem szabad a középdöntős státuszra gondolnunk, hanem pont ugyanazzal a mentalitással, stílussal és keménységgel kell fellépnünk, mint eddig. Egy csapatnak addig nem szabad ezen a gondolkodásmódon változtatni, amíg nem érte el a kitűzött célját".

www.zrkbuducnost.com, www.vijesti.me, www.gyorietokc.hu



Bajnokok Ligája, 1. középdöntő-csoport, 5. forduló

ŽRK Budućnost - Győri Audi ETO KC
2013. március 10. (vasárnap), 19.00, Podgorica
Játékvezetők: Thierry Dentz, Denis Reibel (franciák)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, az 1. középdöntő-csoport állása
1.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC*4400106-77298 pont
2.Larvik HK Larvik HK5302118-11716 pont
3.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost411279-89-103 pont
4.Randers HK Randers HK5014105-125-201 pont
*A Győri Audi ETO KC már továbbjutott.

A csoport másik mérkőzésén:

Randers HK - Larvik HK 26-31 (15-15)
2013. március 9. (szombat), Randers, ELRO Arena
Játékvezetők: Matija Gubica, Boris Milosevic (horvátok)

© handball.hu

További hírek