DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY4P04vP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elek: Maradjunk a földön! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elek: Maradjunk a földön!

2012. október 16. 12:59 © handball.hu

„Megmutattuk, hogy itt vagyunk, és komolyan kell velünk számolni” – a nagyszerű volgográdi győzelem után hazatért FTC vezetőedzője, Elek Gábor nyilatkozott a handball.hu-nak.

Elek: Maradjunk a földön!
handball.hu: Mi volt fárasztóbb, a Volgográd elleni mérkőzés, vagy maga az utazás?
Elek Gábor: Nyilván a meccs is fárasztó volt, de az utazás is megterhelt minket, nem tudok különbséget tenni.

handball.hu: Számítottatok arra, hogy már perceken belül tíz góllal elhúztok?
Elek: Nem. Ennek a mérkőzésnek sok összetevője volt. Egyrészt nagyon agresszívan és jól tudtuk kezdeni a védekezésünket, a becsúszott hibákat pedig Abramovics azonnal korrigálta. Másrészt pedig a Volgográd iszonyatos erővel ugrott nekünk, de a lelkesedése csak a harmadik percig tartott ki, és igen alulmotivált csapat benyomását keltette. Harmadsorban pedig minden csapat érzi, hogy vannak olyan meccsek, amikor az egyiknek minden sikerül, a másiknak pedig semmi. Ez volt az a mérkőzés, ahol ez bekövetkezett. Én azt mondom, hogy maradjunk a földön, mert ettől nem lettünk a BL első számú esélyese. Viszont azt megmutattuk, hogy itt vagyunk, és komolyan kell velünk számolni.

handball.hu: Ezt a hozzáállást láthatjuk majd az összes többi BL-meccsen is?
Elek: Hát azért megenné a fene, ha nem ezt látnánk! Az elmúlt két évben a KEK-ben is ez volt ránk jellemző, még egy szinttel feljebb pedig még inkább ez lesz a jellemző természetesen. Mi csak akkor tudunk kézilabdázni, ha ilyen mentalitással tesszük azt.

handball.hu: Szerdán jön a Debrecen elleni bajnoki meccs. Ez mennyire segíti a felkészüléseteket a Larvik ellen?
Elek: Azért tudomásul kell venni, hogy a Debrecen Debrecen, a Larvik pedig Larvik. Ezen túl kell lennünk, csütörtökön pedig kapnak egy pihenőnapot a lányok, pénteken és szombaton pedig felkészülünk a vasárnapi meccsre.

handball.hu: Mennyi erőt adott Nektek a Larvik elleni mérkőzés előtt ez a nagyarányú volgográdi győzelem?
Elek: Ez majd kiderül. Minden meccs más. Nyilván a Volgográd elleni találkozó megalapozta az önbizalmunkat, azt a hitünket, hogy nekünk komolyan itt van a helyünk ebben a ligában. Viszont ha most abban gyönyörködünk, hogy milyen szépen vertük meg tizenhat góllal az oroszokat, akkor kellemetlen meglepetések érhetnek minket vasárnap. A világ egyik legjobbját fogadjuk, és én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hol tartunk.

A Fradi is megkezdte a BL-menetelést

© handball.hu

További hírek