DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYza8bT5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Cavaleiro is Hypo-mezben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Cavaleiro is Hypo-mezben

2012. április 30. 7:00

A Hypo NÖ csapata tovább erősítette keretét a következő szezonra. A brazil válogatott klasszis, Deonise Cavaleiro érkezésével Németh András újabb nagyszerű játékost tudhat a keretében.

Cavaleiro is Hypo-mezben
A Grupo Asfi Itxako Navarra alakulatától érkező Deonise Cavaleiro - Gorica Acimovichoz hasonlóan szintén két évre köteleződött el a südstadtiakhoz.

"A 2009-ben végzett közös munka bebizonyította, hogy Deonise egy igazán rutinos, széles taktikai repertoárral rendelkező játékos, aki mindenképpen erősítést jelent a csapatunknak" - beszélt Cavaleiro érkezéséről egykori és leendő trénere, Németh András.

A tapasztalt játékos szintén örül a rá váró feladatoknak, no és persze annak is, hogy brazil válogatottbeli társaival is együtt játszhat:

"A Südstadtban eltöltött fél évem alatt nem tudtam százszázalékosan beilleszkedni, de biztos vagyok benne, hogy ez a brazil játékostársaimmal és Németh Andrással sikerülni fog, és továbbfejlődésemmel a csapatnak is segíthetek. A Hypo összeállítását nézve, a következő szezonban a legjobb eredményekről is álmodhatunk, és ehhez én is minden tőlem telhetőt bele fogok adni".

Forrás: Hypo NÖ

Acimovic is a Hypóba tart
Hypo: do Nascimento biztos pont marad

© handball.hu

További hírek