DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdykwT1' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Két minőségi csapat összecsapása lesz" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Két minőségi csapat összecsapása lesz"

2012. március 30. 17:44 © handball.hu

Az Oltchim elleni BL-elődöntőre készülő Győri ETO vezetőedzője, Karl Erik Bøhn a handball.hu skandináviai tudósítójával osztotta meg gondolatait.

"Két minőségi csapat összecsapása lesz"
- Milyen állapotban vannak a sérült játékosaitok, lesznek-e hiányzók az Oltchim elleni elődöntőben?
Karl Erik Bøhn: Szerencsére minden játékosunk egészséges, és hadra fogható lesz vasárnap Vâlceában. Vérten Orsi felépült a Larvikban összeszedett sérüléséből, és Katrine Lunde Haraldsen válogatottnál megsérült ujja is rendbe jött, mindketten teljes erőbedobással edzenek, készülnek a fontos összecsapásra a román csapat ellen.

- Hogyan készültök, sikerült összerázódni újra a válogatott összetartások után a lányoknak?
Bøhn: A hetet egy bajnokival kezdtük a Kiskunhalas ellen. Nagyon rányomta a bélyegét arra a mérkőzésre az a tény, hogy kilenc napig nem készültünk együtt, hanem mindenki szétszéledt. Ráadásul néhányan a játékosok közül elég fáradtan érkeztek vissza hozzánk, de egy jó átmozgató, és újra összeszoktató meccset játszottunk, ahol nagy nyomás alatt voltunk egész első félidőben, és ahol a házigazda vezetett ellenünk a szünetben 18-17-re. A szerdai és a csütörtöki edzések jó hangulatban teltek, ahol a lányok jókedvet, duzzadó energiát és kiváló kézilabdát mutattak. Pénteken edzünk még a Magvassyban, szombaton reggel pedig utazunk Romániába.

- Mit gondolsz az ellenfélről, mire kell számítani az Oltchim ellen?
Bøhn: Egy nagyon kemény ellenfelet kaptunk, úgyhogy legfontosabbnak azt tartom, hogy mindenki a saját feladatára koncentráljon, és azt maximálisan megoldja. Csak akkor nyerhetünk, és juthatunk tovább, ha mindenben jobbak leszünk, és nem hibázunk. Két minőségi csapat összecsapása lesz ez, és szerintem azé lesz a siker, amelyik többet tud majd futni, azaz tovább bírja. Nagyon várjuk már, hogy összemérjük az erőnket a Vâlceával. Kiváló formában vagyunk, és az edzéseken minden ragyogóan és ígéretesen működik. Abban reménykedünk, hogy ezt a mérkőzésen is hozni tudjuk. Bár úgy érzem, hogy az izgalom és a feszültség a végéig kitart majd.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)



Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés

CS Oltchim Rm. VâlceaGyőri Audi ETO KC
vasárnap 17.00 (magyar idő szerint), Râmnicu Vâlcea, Traian Sportcsarnok
Játékvezetők: Zigmārs Stoļarovs, Renārs Līcis (lettek)
TV: DigiSport – ÉLŐ

Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó

Győri Audi ETO KCCS Oltchim Rm. Vâlcea
április 7., szombat 16.00, Veszprém, Veszprém Aréna
TV: DigiSport – ÉLŐ

„Sok sikert kívánok, és győzzön a jobb!”


© handball.hu

További hírek