DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDOLIZo' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lekić: Élveztük a játékot! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lekić: Élveztük a játékot!

2011. november 5. 19:53 © handball.hu

A handball.hu a Randers elleni elsöprő győzelem után Konkoly Csabával, Andrea Lekić-csel és Heidi Løke-vel készített interjúkat.

Lekić: Élveztük a játékot!
handball.hu: Mi a titka annak, hogy egyszer hattal kikaptok a Randerstől, majd tizenöttel veritek őket?
Konkoly Csaba: A fegyelem és a csodálatos játékosok. Megoldottuk úgy ezt a mérkőzést, hogy végig a csapatjáték, a szervezett védekezés dominált mind védekezésben, mind pedig támadásban. Emellett biztosan ötven-hatvan százalék feletti kapusteljesítményt láthattunk, ehhez kellett a védőfal teljesítménye, a taktikai utasítások betartása.

handball.hu: Talán még a múlt heti mérkőzésen mutatottnál is jobban teljesítettél?
Konkoly: Elképzelhető. A speciálisan a Randers ellen kidolgozott taktikát nyolcvan, kilencven százalékban megvalósítottuk. Ez lett az eredménye.

handball.hu: Az utolsó két csoportmeccsen a Hypo ellen léptek pályára. Lehetőséget kapnak fiatalok is?
Konkoly: Szerintem Kurucz Ivettnél fiatalabb nem kell. Az ő beállítását egyrészt kényszer szülte, másrészt pedig már hetek óta bizonyítja, hogy kiváló formában van. Nagyon remélem, hogy a sérültjeink minél hamarább visszatérnek, és ők kapnak lehetőséget, hogy felépüljenek a csapathoz.



handball.hu: Elégedett voltál a játékoddal?
Andrea Lekić: Igen, persze. Egy kicsit nehezebb meccsre számítottunk, de nagyon meggyőzően kézilabdáztunk. Az első félidőben tökéletes védelmet mutattunk be. Örülök, hogy már ekkor sikerült tetemes előnyre szert tennünk, így a második játékrészben már nagyon élveztük a játékot, akár csak a fantasztikus közönségünk, aki csatlakozott hozzánk.

handball.hu: Mi lehet az oka annak, hogy ekkora különbség volt az első meccs és a visszavágó között?
Lekić: Akkor nagyon rossz napot fogtunk ki, a Randers brazil kapusa pedig fantasztikus volt. Ezúttal azonban minden fordítva történt. Azt gondolom, hogy meccsről-meccsre egyre jobbak vagyunk, ezt a mostani eredmény is mutatja, hiszen meccs előtt senki nem gondolt volna tizenötgólos győzelemre. Ez volt az eddigi legjobb mérkőzésünk, mind védelemben, mind pedig támadásban igazán sokrétű megoldást mutattunk be. Nagyon elégedett vagyok, és már alig várom az utolsó két csoportmeccset.

handball.hu: Hogy érzed Magad a csapatban?
Lekić: Egyre jobban! Ahogy az ember kifut a pályára, ebben az atmoszférában még véletlenül se gondol arra, hogy kikaphat. A magyar nyelvvel is szépen haladok. Hajrá ETO!



Heidi Løke: Ma nagyon jó napot fogtunk ki, ugyanakkor már Metzben is jól muzsikáltunk. Azt hiszem, hogy most már igen magas szinten vagyunk. A védelem is jól összeállt, és Katrine fantasztikus volt a kapuban. Ha ezt a szintet hosszabb időn át tartani tudjuk, az nagyon jót jelenthet, akkor a csúcsra érhetünk. Hallottam, hogy a Viborg egy góllal legyőzte a Larvikot. Szomorú vagyok, mert ellenük szeretnék játszani, úgyhogy remélem, hogy megverik a Krimet!

Idehaza vett revansot az ETO

© handball.hu

További hírek