DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYTyzkF9' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Zvezda sem jelentett akadályt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Zvezda sem jelentett akadályt

2011. augusztus 16. 12:24

Kedden tovább folytatta felkészülését a Győri ETO KC. A magyar bajnok az orosz Zvezda csapatát verte délelőtt öt góllal, majd délután már tizennégy lett a különbség.

A Zvezda sem jelentett akadályt
Felkészülési mérkőzés, délelőtt

Győri Audi ETO KCHK Zvezda 33-28 (20-13)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Győri Audi ETO KC: Lunde Haraldsen, Palkó, Radičević 3, Løke 5, Vérten 2, Lekić 3, Kurucz, Görbicz 5(4), Kovacsics 2(1), Pálinger, Hornyák, Amorim 7, Gros 2, Orbán 4.

Zdravko Zovko csapata a délelőtti meccsen csak próbált egyenrangú ellenfele lenni az Audi ETO-nak. Az első félidőben parádés góloknak tapsolhatott a meccsre kilátogató, 9-cel is vezettek már a lányok, a félidei állás végül 20-13 lett Orbánék javára. A zöld-fehérek a második félidőben gyorsan három gólt szereztek és vezettek tízzel, gyakorlatilag eldőlt itt a találkozó sorsa. Az oroszok a végére tisztes vereségre mentették a meccset. A végeredmény 33-28 az ETO javára.

Délután

Győri Audi ETO KCHK Zvezda 38-24 (20-11)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Győri Audi ETO KC: Lunde Haraldsen, Palkó, Radičević 5, Løke 6, Vérten 2, Lekić 1, Kurucz 2, Kovacsics 6(5), Pálinger, Hornyák 1, Amorim 3, Gros 6(2), Orbán 4, Schatzl 2.

A délutáni meccset kihagyta Görbicz Anita, aki az első találkozón kisebb combizom-húzódást szenvedett. Sérülése nem súlyos, pihent a második találkozón. Helyette Kovacsics Anikó brillírozott a pályán. Bár a hetedik perc végéig kellett várni a meccs első góljára, utána gyorsan belendültek a csapatok. Az ETO ragadta magához a vezetést, és fokozatosan szakította le magáról az ellenfelet. Az oroszok kispadján Zdravko Zovko hamar kikérte idejét, de ez sem segített csapatán. Már az első félidő végén megvolt a tízgólos előny, szünetre pedig 20-11-es győri vezetéssel mehettek a csapatok. A második játékrészben minden győri, így a válogatottól most visszatérő Palkó és Schatzl is lehetőséget kapott, de a Zvezda is sokszor cserélt. Nemhogy tartani, még növelni is sikerült a második játékrészben az előnyt, amihez Pálinger Kati remek védésekkel járult hozzá. A vége 38-24 az Audi ETO javára.

Forrás: www.gyorietokc.hu

Az ETO-é a siófoki Szabella-kupa
"Életem nagy lehetősége"
Szabó Valéria is távozhat
Zdravko Zovko egy évig a Zvezda élén

További hírek