DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVzqaWA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Juniorsiker a Siófok ellen | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Juniorsiker a Siófok ellen

2011. július 27. 19:39

Két felkészülési mérkőzést játszottak ma; először a magyar junior válogatott fogadta a Siófok együttesét Veszprémben, majd a Fehérvár KC látta vendégül a Szekszárd csapatát.

Juniorsiker a Siófok ellen
Felkészülési mérkőzés
Magyarország junior
29 (16)
Siófok KC-Galerius Fürdő
26 (15)
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok, 284 néző
Játékvezetők: Porogi Patrik, Tóbiás Richárd
Hornyák D.
Klivinyi
Schatzl
Szekerczés
Siska
Kaiser
Kuhinkó
Gávai
Palkó
8(1)
6
4
3
3
2
1
1
1
Bódi
De Sousa
Szalai
Szepesi
Németh Cs.
Mörtel
Kiss Ol.
Bloj
Kovács Ad.
4
4
4
4
3
3(1)
2
1
1
Hétméteresek: 3/1 Hétméteresek: 2/1
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 0 perc
Veszprémben, az augusztusi Európa-bajnokságra készülő magyar női junior válogatott ellen vívta első felkészülési mérkőzését a nyár folyamán alaposan átalakult Siófok KC-Galerius Fürdő, amely egy szoros hatvan percben végül háromgólos vereséget szenvedett nemzeti együttesünktől.

Két és fél héttel a felkészülés megkezdését követően, illetve a csúcsterhelés hajrájában játszotta le első felkészülését megújult csapatunk, amely a munkája finisében tartó magyar junior válogatott ellen lépett pályára.

A hatvan perc kiélezett, jó iramú küzdelmet hozott, ám végül három góllal a Gyurka János, illetve Golovin Vlagyimir által irányított együttes diadalmaskodott.

Lányaink továbbra sem pihennek, hiszen a folytatásban is átlagban napi kettő tréninggel készülnek a nehéznek ígérkező 2011/2012-es szezonra. A következő felkészülési mérkőzésekre pedig a jövő hét második feléig kell várni: augusztus negyedikén két alkalommal is a Váci NKSE lesz az ellenfél a Dunakanyarban, majd másnap Veszprémben a szlovák Bajnokok Ligája induló HK IUVENTA Michalovce ellen lépnek pályára Bódi Bernadették.

Forrás: www.siofokkc.hu



Felkészülési mérkőzés
Alcoa FKC RightPhone
28 (13)
UKSE Szekszárd
22 (12)
Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok, 350 néző
Játékvezetők: B. Pech, Vágvölgyi
Triscsuk
Nikčević
Bízik
Nikšić
Horváth B.
Maruščec
Rádl
Becséri
Gazdag
Lelkes
Németh N.
Tilinger
Zsigmond V.
Németh K.
5(1)
4
3
3
2
2
2
1
1
1
1
1
1
1(1)
Jenőfi
Borbás
Burai
Vasas
Fauszt
Mucsi
8(5)
5
4
3
1
1
Hétméteresek: 3/2 Hétméteresek: 6/5
Kiállítások: 10 perc Kiállítások: 18 perc
Az első negyedórában hárommal is vezettek a vendégek, de a szünetben már fehérvári előnyt mutatott az eredményjelző, és végül 28-22-re győzte le az Alcoa FKC az utolsó percben három gólt szerző UKSE Szekszárd csapatát. A Szezonnyitón a kedvenceik győzelme mellett annak külön örülhettek a lelkes szurkolók, hogy Tilinger Tamara és Németh Kriszta is hosszú sérülés után góllal tért vissza.

Az FKC-ból Kuhinkó Vivien, míg a Szekszárdból Kurucz Annamária, Kopecz Barbara és Szekerczés Luca hiányzott – mindannyian a magyar junior válogatottal készülnek a közelgő Eb-re.

Mihály Attila, az Alcoa FKC vezetőedzője:

„Ahogy megyünk előre az idővel, úgy kell egyre jobbnak, gördülékenyebbnek lennie a játékunknak. Nagyon bízom benne, hogy a mai még nagyon távol van a szezonbeli formánktól; ugyanakkor voltak biztató momentumok, noha még elején járunk az útnak. Minden egyes edzéssel a játékosok jobban megismerik egymás gondolatát, az új játékosok egyre jobban magukévá érzik a rendszerünket. Ma már voltak olyan megoldások, melyek a tavaszi játékunkra emlékeztettek, de nagyon sok hibával játszottunk, ahogy ellenfelünk is, akik ugyanebben a felkészülési fázisban járnak. Két és fél hét elteltével is azt gondolom, hogy az új játékosok, amint elsajátítják a mi játékunkat, jó erősítést fognak jelenteni.

A jövő héten Veszprémbe, Győrbe, majd Csehországba megyünk meccselni. Ezekre a mérkőzésekre az az elvárásom, hogy minél többet lássak viszont az edzéseken gyakoroltakból, próbáljunk meg egyre jobban harcra kész állapotba kerülni, a küzdő jelleg domináljon. Ma már tettünk egy lépést e cél felé, de még sok van hátra.“

Forrás: www.fkc.hu

Lendületben a juniorok
Váci siker az évadnyitó meccsen
Készülnek a juniorok

További hírek