DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY8YnBdo' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ortuño: Javulni kell védekezésben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ortuño: Javulni kell védekezésben

2011. május 15. 0:40 © handball.hu

A Mar Alicante Bajnokok Ligája-győztes jobbátlövője, Isabel Ortuño úgy gondolja, a KEK-döntő visszavágóján a védekezésé lesz a főszerep, és csakis akkor lehet esélyük, ha a szünetre már háromgólos előnnyel mennek pihenni.

Isabel Ortuño megnehezítette a dolgunkat
Isabel Ortuño megnehezítette a dolgunkat
„Minden történelmi jelentőségű mérkőzésen megjelennek a nagy játékosok” – írja a spanyol www.laverdad.es című internetes lap, amely a Mar Alicante jobbátlövőjével, Isabel Ortuñóval beszélgetett. Csapata huszonkilenc góljából tizennégyet lőtt a játékos a dabasi mérkőzésen, és úgy gondolja, az a vasárnap is csak egy volt azok közül a napok közül, amelyen minden bejött.

„Megnőnek az esélyeink, ha a magyarok nem lőnek többet huszonnégy gólnál. Ennek érdekében ki kell javítanunk azokat a védekezési hibákat, amelyeket az első mérkőzésen vétettünk, mert az ellenfél nagyon gyors támadásban, és a beállót sokszor találják meg a labdával. A védelmünkön sokat javítottunk ebben a szezonban, és ha megmaradunk ezen a szinten, sokat érhetünk el.

Fontos, hogy keményen kezdjük a meccset, és harminc perc után legalább háromgólos előnnyel menjünk pihenni, mert ha már ledolgoztuk a hátrányunkat, onnan aztán igazán megnőnek az esélyeink. A legfontosabb az, hogy bírjuk a találkozó iramát, de ezzel az utóbbi mérkőzéseken már nem voltak problémáink” – fejezte be mondandóját Isabel Ortuño.

A spanyol lap azt is írja, hogy a Fradi elleni mérkőzésre minden jegy elkelt, és arra számítanak, hogy a közönség lesz a spanyol csapat nyolcadik játékosa.

A Mar Alicante 12.30-kor fogadja az FTC-t az alicantei Pitiu Rochel Sportcsarnokban. A találkozót a DigiSport, az MR1-Kossuth Rádió és a www.ehftv.com élőben közvetíti.



KEK, döntő, visszavágó

CB Mar AlicanteFTC-Rail Cargo Hungaria
12.30, Alicante, Pitiu Rochel Sportcsarnok
Játékvezetők: Tomo Vodopivec, Robert Krašna (szlovénok)
ÉLŐben: DigiSport (TV), MR6-Régió Rádió
Internetes élő közvetítés: www.ehftv.com

Az első mérkőzésen:

FTC-Rail Cargo HungariaCB Mar Alicante 34-29 (17-12)
Dabas, Diego Sportcsarnok, 2800 néző
Játékvezetők: Andrej Gouszko, Szjarhej Repkin (fehéroroszok)

Elek: Elkezdték a pszichikai hadviselést
A Ferencváros sajtóközleménye
A klubelnök a játékvezetőket hibáztatja
Öt góllal közelebb a kupához
Bemutatkozik a Mar Alicante

© handball.hu

További hírek