DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPXYZUk' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Ferencváros sajtóközleménye | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Ferencváros sajtóközleménye

2011. május 13. 14:22

A hazai pályán 34-29-es előnyt szerzett FTC-Rail Cargo Hungaria szokatlan körülményekkel is szembesülni kényszerül a Kupagyőztesek Európa Kupája döntőjének vasárnapi, spanyolországi visszavágója előtt.

A Ferencváros sajtóközleménye
Az ellenfél, a Mar Alicante együttese ugyanis kommunikációjában még mindig a május 8-i, dabasi mérkőzésre helyezi a hangsúlyt, a különféle fórumokon többször – az FTC-Rail Cargo Hungaria számára érthetetlenül, indokolatlanul – ismételgetve, mennyire elégedetlen volt a fehérorosz játékvezetőkkel, és milyen aggályokkal várja Alicantéba a ferencvárosi szurkolókat.

A spanyol rivális, ígéretével ellentétben, nem is hozta magával Magyarországra az FTC-t megillető belépőjegyeket a visszavágóra, sőt, közzétette, hogy azokat csak május 14-én, szombaton 16.00 és 19.00 óra között árusítja a mérkőzés helyszínén. Az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetősége ezt határozott kritikával illette, és ellenvéleményét a kontinentális szövetséghez, az EHF-hez is eljuttatta, bizonyára mindennek hatására hosszabbították meg a jegypénztárak nyitva tartását vasárnap 11 óráig.

Ezt követően a rendezők senkit nem engednek be a csarnokba, ezért arra kérjük drukkereinket, hogy 11 óráig foglalják el a helyüket, és kulturált, sportszerű szurkolással buzdítsák csapatunkat, elviselve a kellemetlenségeket, még az esetleges provokációt is. Mert az előzmények alapján sajnos azt sem tartjuk teljesen kizártnak.

Az alicantei találkozó 12.30-kor kezdődik, a Digi TV egyenes közvetítése mellett 13.35-től a Kossuth rádió is élőben tudósítja a helyszínről a KEK-döntő hajráját.

KEK-döntő, visszavágó

CB Mar AlicanteFTC-Rail Cargo Hungaria
május 15., vasárnap, 12.30
Alicante, Pitiu Rochel Sportcsarnok
Játékvezetők: Tomo Vodopivec, Robert Krašna (szlovénok)
TV: DigiSport – ÉLŐ
Internetes élő közvetítés: www.ehftv.com

Forrás: FTC Női Kézilabdasport Kft., Kökény Beatrix, Hemela Zsolt

További hírek