DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYoPwpik' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Wörz: Nagyon kemény selejtező lesz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Wörz: Nagyon kemény selejtező lesz

2011. március 30. 0:15 © handball.hu

Az europamester.dk interjút készített a német válogatott irányítóval, Nina Wörzzel a dán bajnokság rájátszása előtt, ahol a Randers HK a dán bajnoki cím megnyerésre készül.

Wörz: Nagyon kemény selejtező lesz
Wörz elmondta, hogy klubcsapatában nagyon jól érzi magát, hisz benne, hogy megnyerik a bajnokságot, de tudja, hogy meg kell küzdeniük a döntőbe jutásért. A német válogatottban történt változásokról, az új kapitányról és a Magyarország elleni vb selejtezőről is elmondta a véleményét.

„Nem hallottam nemtetsző visszhangokat a német sajtóban, amikor a német szövetségi kapitányunkat dánra cserélték le. Sokan gondolják úgy, hogy jó, hogy egy dán szakember került a posztra, mert teljesen más felfogást képvisel, és új dolgokat hoz majd a játékba. Szerintem nagyon izgalmas, hogy Németország valami újat próbál ki az edzői fronton.

Nem azért váltották le Rainer Osmannt, mert nem ment jól az Eb-n a német válogatottnak, hanem azért, mert az egészségi állapota nem engedi meg, hogy tovább dolgozzon. A továbbiakban pedig a vb-re készülünk, a Magyarország elleni selejtező pedig nagyon kemény lesz” – nyilatkozta Nina Wörz a www.europamester.dk oldalán.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek