Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Mindenben nagy hiányosságaink voltak"

2010. október 18. 11:14 © handball.hu

A hétvégi BL-forduló kétségkívül legnagyobb meglepetése a címvédő Viborg hazai pályán elszenvedett Budućnost elleni csúnya veresége volt. Nézzük, hogyan nyilatkoztak az érintettek ott, valamint a Larvik - Randers és a Volgográd - Sävehof meccsek után!

"Mindenben nagy hiányosságaink voltak"
Viborg HK - ŽRK Budućnost T-Mobile

Miután csapata méretes pofonba szaladt bele hazai pályán a Bojana Popović-csal felálló montenegróiak ellen, Jakob Vestergaard vezetőedző így nyilatkozott a klub honlapján: "Tulajdonképpen mindenben nagy hiányosságaink voltak a mai napon. Rosszul védekeztünk, rosszul vezettük a támadásokat, és hibát hibára halmoztunk. Mondhatni, hogy a legrosszabb produkciót nyújtottuk, miközben a Budućnost a legjobbját adta minden játékelemben. Most fel kell dolgoznunk ezt a csapást, és azután két nagyon nehéz idegenbeli mérkőzés következik. Nyilvánvaló, hogy a játékunknak nagy mértékben javulnia kell, másképpen nincs mit keresnünk a Bajnokok Ligája-sorozatban".

Bojana Popović, aki tavaly még a Viborggal hódította el a trófeát, miután köszönetét fejezte ki a támogatásért melyet az elmúlt három évben kapott, így összegezte a mérkőzést: "A Viborg egy teljesen új csapat, de biztos vagyok benne, hogy jók lesznek. Ami minket illet, igazából egy nagyon fiatal csapat vagyunk, de tovább szeretnénk menetelni, ha lehet így mondani, akkor minél messzebb ebben a versenyben. S ha ilyen jól játszunk, mint ma, akkor meg is nyerhetjük a Bajnokok Ligáját. Hosszú időt töltöttem Dániában, és időnként hiányoznak az itteni barátaim, de Montenegróban a családom közelében vagyok, ami nagyon jó dolog".



Larvik HK - Randers HK

Karl-Erik Bøhn, a Larvik Hk vezetőedzője a www.larvikhk.no portálnak ecsetelte a hazai pályán elért nagyarányú győzelem részleteit: "Totálisan felpörögtünk az első félidőben, és megmutattuk a kapacitásunkat. Nagyon jó volt látni, ahogy irányítottuk a mérkőzést az elejétől a végéig. Az ellenállás olyan volt, amire számítottunk, de mi sokkal jobbak voltunk annál, mint amire előzetesen számítottam. A csapat minden tagja nagyszerűen játszott, és ezért nagyon büszke vagyok a lányokra. Az eredmény talán kissé szélsőséges kifejezése a kívánságaimnak, de az az igazi öröm, ha mindenkinek minden sikerül. Az összképet nézve is nagyon elégedett vagyok, és mondhatom, hogy a pályán egy igazi kézilabda-bemutató zajlott".

A Randerstól a német válogatott irányító Nina Wörz értékelte a meccset a www.amtsavisen.dk oldalon: "A mi hozzáállásunk csapnivaló volt. Semmi újat nem mutatott az ellenfél, de mi nem tartottuk be a taktikai utasításokat, és ez egyáltalán nem jó. Természetesen a Larvik egy nagyon jó csapat, de ha a legjobbunkat nyújtottuk volna, meg tudtuk volna nehezíteni a dolgukat, úgy, ahogy tettük azt a múlt héten a Vâlceával. Állandóan Heidi Løkét játszották meg, és mi megbeszéltük, hogy két ember fogja őt tartani, de ez soha nem sikerült. Ráadásul, amikor a cseréik jöttek be, akkor is ugyanolyan színvonalon maradt a játékuk, amit mi nem tudtunk megvalósítani".



HK Dinamo Volgográd - IK Sävehof

"Egy nagyon erős csapattal találkoztunk, amelynek fantasztikus támadójátéka volt az első félidőben. Nagyon nehezen tudtuk megakadályozni ezt. A második félidőben ez jobban sikerült, és a támadójátékunk is feljavult a múlt heti, Viborg elleni meccshez képest. Huszonhat gólt tudtunk dobni, annak ellenére, hogy az orosz válogatott kapus, Szedojkina nagy napot fogott ki. Ezt a teljesítményt megpróbáljuk továbbvinni a következő meccsre is" - nyilatkozta a svéd csapat edzője, Magnus Johansson a www.damhandboll.nu portálnak.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

Otthon ütötték ki a Viborgot
Csak az Itxako nyert idegenben

© handball.hu

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi