DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYQbLcNH' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Köstner többektől hiányolja a jobb formát | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Köstner többektől hiányolja a jobb formát

2010. október 14. 10:36 © handball.hu

A handball.hu a Lipcséből éppen hazafelé buszozó DVSC-KORVEX vezetőedzőjét, Köstner Vilmost kérte arra, hogy értékelje a Loki első két Bajnokok Ligája-meccsét.

Köstner többektől hiányolja a jobb formát
handball.hu: Kérlek, értékeld a csapat első két BL-csoportmérkőzésén nyújtott teljesítményét!
Köstner Vilmos: Mind a két meccsen megmutatkozott a csapat ereje és gyengesége. A Hypo ellen az első harmincöt-negyven percben, a Lipcse ellen az első tizenöt, és az utolsó tíz perc közötti szintén harmincöt percben olyan jó periódusunk volt, amivel a BL-csoportunkban bárkinek ellenfelei lehetünk. Ugyanakkor a másik huszonöt percekkel nehéz elszámolnunk, hiszen az még a magyar középmezőnyben se lenne elég. Nagyon felemás képet mutatunk, a BL-ben szereplő csapatok pedig sokkal egyenletesebb teljesítményt tudnak produkálni: a Hypo is fokozatosan javult fel, a Lipcse is egyenletes, darálós játékot mutatott, amikor pedig nagyon kellett, akkor tudott gólt lőni. Ezt mindenképpen tanulnunk kell a saját játékunk miatt is, és nem csak a BL, hanem a magyar bajnokság érdekében is.

handball.hu: Az eddig lejátszott meccsek alapján hová várod a Lokit a BL-ben?
Köstner: A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie. A csoport harmadik helyére taksálom a mieinket, és nem azért, mert gyengébbek vagyunk, mint a Lipcse, vagy az Itxako, ám ők kiegyensúlyozottabbak nálunk. Emellett náluk vannak egyéniségek, míg nálunk ez a szempont eleve kudarcra volt ítélve, mert nincsenek ilyenek. Az első két meccs alapján úgy vélem, hogy Triffa Ági nemzetközi szinten is kiváló teljesítményt nyújtott: a Hypo ellen az első félidőben szinte tökéletes formában védett, a szoros eredmény elérése elsősorban miatta vált lehetővé. Egyedül ő az, aki ezen a szinten tud teljesíteni.

handball.hu: Kik azok, akiktől többet vártál?
Köstner: Többektől hiányolom a jobb formát: elsősorban Szabó Valitól, de akár említhetném Bogdanovicsot, Bulath Anitát, vagy Bognár Barbarát. Tőlük elsősorban Lipcsében vártam volna többet, főleg, amikor folyamatosan labdákat dugdostak a beálló pozícióba, ez pedig rendszeresen labdavesztést okozott, és eldöntötte a mérkőzést.

handball.hu: Azért láttál biztató momentumokat is?
Köstner: Úgy vélem, hogy a DVSC megmutatta a magyar és a debreceni kézilabda szépségeit, és a hullámvölgyek mellett nagyon szép figurális megoldásokat láttam. Ha ezeket a „mínuszos” szakaszokat kisebbre csökkentjük, akkor hatalmas fejlődést várok.

© handball.hu

További hírek