DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPNIUoA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Dán válogatottal erősít a Hypo | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Dán válogatottal erősít a Hypo

2010. május 4. 14:54 © handball.hu

Habár korábban kósza hírek már napvilágot láttak arról, hogy a viborgi Gitte Aaen a Hypo-ba igazolhat, de maga a szélső addig nem akart erről a sajtónak nyilatkozni, míg az osztrák klub vezetősége meg nem erősítette, hogy tárgyalnak vele.

Dán válogatottal erősít a Hypo
Aaen-nel a Viborg nem kívánt szerződést hosszabbítani, ennek ellenére a játékos több klub ajánlatát is tanulmányozta, mielőtt meghozta végső döntését.

A mai napon vált biztossá, hogy a huszonnyolc éves dán válogatott balszélső egyéves kontraktust írt alá a Hypo csapatával, melynek értelmében a következő szezonban az osztrák bajnokot erősíti majd.

"Megkönnyebbültem most, hogy aláírtuk a szerződést, és a jövőm be van biztosítva. Nagyon várom már az új erőpróbákat a Hypo színeiben, amely számomra egy igazi sportolói kihívás lesz" - mondja Gitte Aaen a www.hbold.dk kézilabdás oldalon.



Úgyszintén friss hír a Viborg HK háza tájáról, hogy főszponzori szerződést kötött az egyik legnagyobb dán földgáz-szolgáltatóval, a HNG Midt-Nord Salggal. Így a következő szezontól ennek a cégnek a neve kerül majd a viborgiak zöld mezére, az előző Topdanmark-logó helyett, amely 1999 óta volt a Viborg HK főszponzora, és amely nem kívánja vállalni tovább ezt a szerepet, azonban megmarad kisebb szponzorként a csapat mellett.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek