DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDLpnU8' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szépen tartotta magát a Székesfehérvár | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szépen tartotta magát a Székesfehérvár

2010. március 17. 18:42 © handball.hu

A mérkőzés szinte egyharmadát vezette a házigazda FKC a tabella vezető Győri ETO ellen. Félidőben már három góllal a vendégek vezettek, akik végül ugyanilyen különbségű eredménnyel zárták a bajnokság 21. fordulójának nyitó találkozóját.

Helytállt az FKC
Helytállt az FKC
NB I., 21. forduló
Alcoa FKC
25 (12)
Győri Audi ETO KC
28 (15)
Székesfehérvár, Köfém sportcsarnok, 1200 néző
Játékvezetők: Hargitai I. Gábor, Markó Gábor
Bernatavičiūtė
Tilinger
Vincze
Németh K.
Azari
Becséri
8
6(2)
4
4
2
1
Amorim
Brădeanu
Vérten
Kovacsics
Mayer
Spiridon
Mravíková
Hornyák
Orbán
8
5(3)
4(1)
3(3)
2
2
2
1
1
Hétméteresek: 3/2 Hétméteresek: 10/7
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 10 perc

A találkozó első harmada Bernatavičiūtė és Amorim gólpárbaját hozta, majd a 4-4-es egált követően 8-5-re a házigazda együttesnek sikerült meglépnie ellenfelétől. 9-7-nél az ETO kapuscseréhez folyamodott, Víg helyett Oguntoye érkezett a pályára. Ezután 9-9-re kiegyenlítettek a zöld-fehérek, és Mravíková góljával már nekik is állt a zászló (9-10). A következő szakaszban azonban még mindig partiban tudtak maradni a fehérváriak, ám a játékrész véghajrájában a 28. percre már háromra nőtt a győri fór (11-14), ami a szünetre meg is maradt. (Félidőben: 12-15).

Habár már nem olyan szoros állásokkal, mint az azt megelőző harminc perc alatt, de a meccs hátralévő része is szoros küzdelmet hozott. A két csapat három-négy-ötgólos különbségű részeredményeket írt a győriek javára, ehhez sokszor hatalmas segítséget jelentett Szikora jelenléte a hazai kapuban. Az 54. percben, 21-27-nél állt be a legnagyobb gólkülönbség a mérkőzésen (21-27), amiből sokan már azt gondolhatták, hogy a hátralévő periódusban a BL-szereplő dominanciája érvényesül, ám (számukra) meglepetésre az Alcoa 24-27-re zárkózott az 58. percre. 24-28-nál Tilinger hetest rontott, ezzel szinte szétrombolva a kiegyenlítés minimális esélyét is. Vincze Melinda negyedik találatával állt be végül a 25-28-as végeredmény.

Ezúttal Fehérvárról hoznák el a két pontot

© handball.hu

További hírek