DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYIV65Gm' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Döntetlen Veszprémben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Döntetlen Veszprémben

2010. március 13. 18:41

Végéhez közeledik az NB I. alapszakasza, melynek huszadik fordulójából három mérkőzés maradt. Lássuk, milyen eredmények születtek Hódmezővásárhelyen, a Népligetben és Veszprémben!

Döntetlen Veszprémben
NB I., 20. forduló
Veszprém Barabás KC
36 (19)
Dunaújvárosi NKKSE
36 (17)
Veszprém Aréna, 1100 néző
Játékvezetők: Nagy L., Medve
Földes K.
Smidéliusz
Ábrahám
Veszeli
Gerstmár
Földes V.
Szabadfi
1
7
6
11(4)
3
6
2
Balogh
Radulovics
Gáspár
Takács D.
Ferling
Nagy
Sári
2
8(5)
4
3
9
5
5
Hétméteresek: 4/4 Hétméteresek: 5/5
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 6 perc

NB I., 20. forduló
ASA-Consolis HNKC
38 (19)
Alcoa FKC
32 (17)
Hódmezővásárhely, Balogh Imsi sportcsarnok, 600 néző
Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túróczy József
Koroknai
Wolf
Sopronyi
Kudor
Tamás
Pomozi
Fülöp
16(4)
6
5
5(3)
3
2
1
Vincze
Rádl
Tilinger
Bernatavičiūtė
Azari
Németh K.
Kuhinkó
10
6
6(2)
5
2
2
1
Hétméteresek: 11/7 Hétméteresek: 5/2
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 12 perc
Fotó: Pintér Tamás (Fotoprizma)

Elszántan kezdtek a hazaiak, a 7. percben 6-2-re vezetett a Vásárhely. Később 5 gólra nőtt a különbség, ám a félidőre két gólra csökkent az előny. A 46. percben Kudor góljával 29-22 volt a részeredmény, azaz közel volt az esély a 8 gólos különbségre. 38-31-nél is megvolt a lehetőség a 8 gólra, de az utolsó találatot a székesfehérváriak szerezték. Koroknai Viktória 16 gólt szerzett a mérkőzésen.

Dankó Ervin: Végre volt jó néhány extra teljesítményt nyújtó játékosom, emellett a többiek is hoztak egy jó átlagot.

Mihály Attila: A több kiegyensúlyozott teljesítmény döntött a hazai csapat javára.

Forrás: hnkc.eu


Fotó: lendvai85.hu
NB I., 20. forduló
FTC-RightPhone
51 (22)
Hunnia KSK
20 (11)
Népliget, 200 néző
Játékvezetők: Csörgő László, Vitális Gábor
Emberovics
Bari Nagy
Németh
Berta M.
Kenyeres
Szamoránsky
Trufán
Dajka
Albert Helén
Szádvári
Szabó
Szucsánszki
6
6
5
5
5
5
4
4
4
3
2
2(1)
Bodó
Lázár
Selenka
Horváth M.
Uhrin
Ökrös
8(2)
4
2
1
1
4
Hétméteresek: 1/1 Hétméteresek: 2/2
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 8 perc


Eddig magyar bajnokin a Fradi legtöbbet 53 gólt szerzett. Nagyon sokak előtt lebegett a cél, ma ezt meg kell dölteni. Sajnos az első negyed órában mutatott gyengébb játék után az 51-nek is örültünk.

Papírforma győzelem, negyed óra előnyt adva az ellenfélnek. Előnyt úgy, hogy 0-1-re, majd 3-6-ra is vezettek a nyolc játékossal felálló hunniások. Kenyeres Fanni joggal kiabált a többieknek ébresztőt tíz perc után. Pontosan 12 perc kellett ahhoz, hogy átvegyük a vezetést, ekkor 8-7 volt a javunkra. Öt perccel később még mindig csak kettőel mentünk, ekkor Elek Gábor kikérte idejét: valószínűleg hatásos volt a mondandója, ugyanis sikerült felráznia a csapatot. Újabb hat perc után 15-10, öt perccel a szünet előtt pedig mát 19-11 volt az állás. Két Berta és egy Szucsánszki gólt hozzá tettünk még a játékrészhez, így 22-11-es állásnál vonultunk a szünetre.

Amilyen rosszul indult az első fél óra, annyira könnyen kezdődött a második felvonás. Még úgy is, hogy az első játékrész végén páros kiállítás keretében vonult le Szádvári, a második részt pedig Németh kiállításával kezdtük gyakorlatilag. Ezek mellett is hárommal növeltük pillanatok alatt az előnyt, majd 25-12-t követően lehúztuk a függönyt a Hunniának: Pastrovics lecseréléséig 16 gólt kapott összesen, Szádvári és Emberovics vezetésével pedig 34-15-re léptünk meg negyed óra alatt. A játékrész közepe Bari Nagy-é volt, akit követett az az Albert Helén, aki első NBI-es mérkőzését játszotta, valamint Németh Csilla és Emberovics Mira. Előbbi 5, míg Emberovics 6 találatig jutott a mérkőzésen. Talán nem volt meglepő, hogy az utolsó mintegy 12 percre gyakorlatilag a tavalyi ificsapatunk volt a pályán. Albert Helén, Bari Nagy Regina, Németh Csilla, Szabó Edina, Andrási Brigitta és Dajka Betti egyformán szerepelt még ifjúsági mérkőzéseken egy éve. Az egyetlen kivétel ekkor Trufán Noémi volt.

Albert Helén első mérkőzése mellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mind Dajka Bettina, mind Szabó Edina ma játszotta a Ferencváros színeiben 100. élvonalbeli mérkőzését, a találkozó után pedig a csapat Kökény Bea 41. és a sérült Erdélyi Lívia 20. születésnapját ünnepelte meg.

Elek Gábor: Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy egy ilyen első negyed órát megengedhessünk magunknak. Nem tűztünk ki magunk elé célokat, fejben már a Vác ellen készültünk. Ez a csapat még nem képes arra, hogy rutinból oldjon meg feladatokat. Ennek a csapatnak hajtani és küzdenie kell minden mérkőzésen, és az első negyed órában nem történt meg. Utána minden a tervek szerint alakult. Pozitívum, hogy Albert Helén lejátszhatta első NBI-es mérkőzését, és jó teljesítményt tudott nyújtani, bár szinte mindenki hozzá tudott tenni a csapat játékához ma. Ötven és húsz. Ez volt a két cél ma a csapatnak: ötven fölött dobni, és maximum 20-at kapni. Mindkettőt teljesítették a lányok. Sok embert lehet kiemelni, például Bertát vagy Kenyerest, akik szinte nem hibáztak ma, ahogy Szamoránsky és Bari Nagy is jó százalékkal lőtt. Persze Pastrovics is csak 15 gólt kapott a második félidő közepéig, mikor Andrásit hoztam a helyére. Mindemellett tisztában vagyunk vele, hogy ez a mérkőzés nem volt értékmérő.

Forrás: ftckezilabda.hu

Három bajnokiból kettőt élőben nézhettek
Drámai végjáték Békéscsabán
Majdnem meglepetést okozott a Siófok

© handball.hu

További hírek