DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYsERs8X' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A második csatát is megnyerték | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A második csatát is megnyerték

2009. október 15. 20:01

A magyar ifjúsági válogatott újabb mérkőzést játszott a vendég horvátok ellen Bükön. A második csatát ezúttal is a mieink nyerték, a legjobb Klivinyi Kinga és Tóth Orsolya lett.

Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Magyarország U18Horvátország U18 30-25 (15-15)
Bük, 50 néző
Vezette: Hegyi, Gyúró
Magyarország: Hajgató – Zsigmond F. 1, Tóth E. 3(1), Klivinyi 7(1), Tarjányi 3, Tóth S. 3, Gávai. Cserék: Hrankai (kapus), Tóth O. 6, Zsigmond V., Takács F., 2(1), Takács L. 3, Hornyák A., Kovács, Krizsán 2. Edző: Papp György.
A horvátok legjobb dobói: Milić 10, Sović 6.
Hétméteresek: 3/3; 4/3.
Kiállítások: 6 perc; 4 perc.

Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, felváltva estek a gólok, de egyik gárda sem tudott két találatnál nagyobb előnyt szerezni. Kapusteljesítményünk meg sem közelítette a tegnapit, igaz, hogy a védők sem segítették a hálóőröket.

A második félidőben hamar háromgólos előnyt szereztek Klivinyiék, amit nemcsak megőriztek, de növeltek is a mérkőzés végéig. Némileg faljavultak a kapusok és a védekezés, így megérdemelten nyerte a mai mérkőzést is a taktikailag érettebb játékot mutató magyar csapat.

Papp Gyögy: Hasznos mérkőzéseket játszottunk az európai középmezőnybe tartozó horvátokkal.Több új játékost is kipróbáltam, akik nem okoztak csalódást.

Forrás: Tóth Ferenc, technikai vezető

Újra gyakorolnak az ifik

© handball.hu

További hírek