DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVo14hu' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tripláztak a lengyelek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tripláztak a lengyelek

2009. április 7. 19:55 © handball.hu

Lengyelország válogatottja harmadik mérkőzését is megnyerte a Fehéroroszország ellen. Ezúttal az újonc Joanna Waga volt a legeredményesebb hat találattal.

Fotó: zprp.pl
Fotó: zprp.pl
Felkészülési mérkőzés
Lengyelország
35 (18)
Fehéroroszország
20 (13)
Gdynia, 300 néző
Játékvezetők: Kaszubski, Wojdyr
Waga
Gunia
Polenz
Byzdra
Stochaj
Wolska
Dworaczyk
Aleksandrowicz
Gęga
Szwed
Stachowska
6
5
4(1)
4
3
3
2
2
2
2
2
Nyikolajenka
Bulava
Bobrik
Platanovics
Kamenscsikava
Neszcjaruk
Maroz
Valjavataja
Dronava
6(3)
5(2)
2
2
1
1
1
1
1
Hétméteresek: 1/1 Hétméteresek: 5/5
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 14 perc
Harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte a vendéglátó lengyel válogatott a fehéroroszok ellen. Míg előbbi a jövő évi Európa-bajnokság, utóbbi az idei világbajnokság selejtezőire készül.

A fehéroroszok találtak először kapuba, s a lengyelek csak az 5. percben szerezték első góljukat. Ám a papírforma ezúttal is érvényesült: a hazaiak elhúztak, a fehéroroszok a 15. percben feljöttek egy gólra, majd lassan leszakadtak. A 44. percben megszületett a tízgólos differencia, a fiatal Weronika Mieńko kapujába szinte lehetetlen volt betalálni, s újabb nagyarányú győzelmet arattak a Krzysztof Przybylski edző által összekovácsolt lengyelek.

Újabb lengyel diadal
Nem izzadtak meg a lengyelek

© handball.hu

További hírek