DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYg2otNP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az ötödik helyért játszik az FKC | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az ötödik helyért játszik az FKC

2009. március 28. 8:30

A Fehérép Alcoa szombaton 18 órakor a tabellán utolsó helyezett Vasast látja vendégül, ám a szinte biztosra vehető hazai győzelem, s az azzal járó két pont is csak azt jelenti, hogy az FKC az ötödik helyen zár.

Az ötödik helyért játszik az FKC
„Simán hoznunk kell a mérkőzést, nem szeretném, ha meglepetés érne minket. Ennek érdekében azt kértem a lányoktól, hogy ne rontsák el azt a jó sorozatot, amit az utóbbi mérkőzéseken, így a Ferencváros és a Hódmezővásárhely ellen produkáltak” – mondta Sótonyi László, a fehérvári csapat vezetőedzője.

A folytatásban az ötödik helyért harcolhat majd az FKC, de a lényeg: az is nemzetközi kupaszereplést jelent.

„Nagyon jól éreztem magam a Vasasnál töltött évek alatt, ezért némileg különleges élmény lesz ellenük pályára lépnem. Már a kedd délelőtti edzésen tisztáztuk egymás között, hogy semmi esetre sem szabad félvállról vennünk a szombati meccset. Függetlenül attól, hogy ki hányadik helyen áll a tabellán, ugyanúgy kell hozzáállnunk a mérkőzéshez, mint a többi ellenfél esetén” – fejtette ki gondolatait Emberovics Míra.

Forrás: www.fkc.hu; www.fmh.hu

További hírek