DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2ieJ0U' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Osztálynyi különbség Győrben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Osztálynyi különbség Győrben

2009. március 25. 19:47 © handball.hu

A bajnoki tabella első, illetve második helyezettjének tavaszi rangadójával, azaz a Győri Audi ETO - DVSC-Aquaticum meccsel kapcsolatban mindenki nagy csatára számított, ám ez koránt sem így lett: a házigazda átgázolt az ellenfelén.

Osztálynyi különbség Győrben
NB I., 19. forduló
Győri Audi ETO
37 (20)
DVSC-Aquaticum
24 (11)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 2300 néző
Játékvezetők: Dobrovits, Tájok
Görbicz
Tomori
Mravíková
Spiridon
Vérten
Amorim
Herr A.
Mayer
4(1)
8
2
4
8
4
6(3)
1
Csáki
Sinkarenko
Uhrakova
Stuparicova
Szabó V.
Hornyák D.
Bognár
Crap
Kazai
Szrnka
6
5
1
1
1
2
1
2
1
4(4)
Hétméteresek: 6/4 Hétméteresek: 5/4
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 2 perc
Az ETO Tomori bombaformájának köszönhetően az első tíz perc alatt 5-3-as vezetésre tett szert: a játékos három gólt szerzett ebből, így még Görbicz zicccer- és büntető-hibázása sem juttatta kellemetlen helyzetbe a csapatot. 6-3-nál Bakó Botond időt kért, aminek meg is lett a hatása, hiszen Uhraková, Stuparicova és Sinkarenko találataival egyenlített a Loki. A győriek hamar észhez tértek, és a következő szakaszt 4-1-re hozták.

A hazai szurkolók nagy örömére Amorim érkezett a pályára, aki azonnal felvette a ritmust a társaival, és gólokkal hálálta meg a lelkesítést. A DVSC egy újabb hullámvölgybe került, aminek eredményeként a 27. percben Spiridon góljával már 17-11-re alakult az állás. A szigorú ETO-védekezés gyümölcseként az ellenfelük egyre jobban elbizonytalanodott, Pálinger brillírozott, a debreceniek pedig már a játékrész végéig sem tudták megtörni a hosszú gólcsendjüket. Félidőben: 20-11.

Spiridon 32. percben szerzett találatával már tízre duzzadt a győri előny (21-11). Látszólag a vendégek a pihenő alatt sem tudtak megújulni, a Rába-partiak védőfala pedig egyre áthatolhatatlanabbá vált. Az utolsó negyedórára már 30-16 volt a részeredmény, ekkor a Pálinger helyett beállt Herr Orsolya még Bognár hetesét is kifogta. Ezalatt testvére is minden lehetőséget igyekezett kihasználni, és már ötödik találatát jegyezte.

Vérten (főként) lerohanásokból szerzett góljainak száma egyre csak gyarapodott, és 35-17-nél a Debrecen már csak a lefújásért imádkozhatott magában. A statisztikához hozzátartozott még az is, hogy ez a lassan már osztálykülönbség amellett jött létre, hogy a Győr az utolsó öt perc előttig négyszer annyi időt töltött emberhátrányban, mint bajnoki riválisa. A véghajrában Csáki és Szrnka vonszolta még a Loki szekerét, ám az már benne maradt a gödörben. Végeredmény: 37-24.

Győzelmével a Győri Audi ETO már fix első, míg a DVSC-Aquaticum a második helyről vághat neki a rájátszás küzdelmeinek, a záró forduló eredményeitől függetlenül.

Győri csúcsrangadó

© handball.hu

További hírek