DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYaj3OoA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Közel Amorimhoz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Közel Amorimhoz

2009. február 18. 15:19

Könnyen lehet, hogy az RK Gjorcse Petrov brazil balátlövője, Eduarda Amorim néhány napon belül az Audi ETO-hoz szerződik.

Közel Amorimhoz
Azt ősz óta tudni lehet, hogy a macedónok egykori BL-győztes csapata komoly anyagi gondokkal küzd, így kénytelen lesz megválni néhány piacképes játékosától. Közülük a legkapósabb kétségkívül Eduarda Amorim, akit már a Szkopje elleni győri találkozó után megkeresett az ETO vezetősége. A brazil sztár már akkor szimpatizált az ajánlattal.

Az elmúlt napokban felgyorsultak az események, és úgy tűnik, reális esély van rá, hogy Amorim akár napokon belül felöltse a zöld-fehérek mezét - tájékoztatta az ETO honlapját Vanyus Attila klubelnök. Írásbeli megállapodás még nincs, de a játékossal és a szkopjei együttessel is közel vannak az álláspontok.

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek