DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY0Iv0Vx' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Farkas: Nyerni akarunk! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Farkas: Nyerni akarunk!

2009. február 11. 6:34

Az ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC NB I-es nőikézilabda-csapata szerdán 18 órától a Győrt látja vendégül. Farkas József vezetőedző kijelentette: hazai pályán mindenképpen nyerni akarnak.

Farkas: Nyerni akarunk!
A Budapest Bank FTC-Rightphone után újabb nehéz ellenfél vár az ASA-Consolis HNKC-ra: 18 órától a bajnok és kupagyőztes Győr vendégeskedik Vásárhelyen, a Balogh Imsi Sportközpontban. A Bajnokok Ligájában is remeklő gárdát nem fogják tisztelni a házigazdák.

"Vitathatatlan, hogy az egyik legjobb, klasszisokat felvonultató magyar együttes vendégeskedik majd nálunk" – mondta Farkas József, a Vásárhely vezetőedzője – "de a Rába-partiak sem verhetetlenek, ezt a Debrecen is igazolta, legutóbb pedig a Ferencváros tréfálta meg őket. Nem elvárás, de mi mindenképpen győzni akarunk, a lányok is nagyon fogadkoznak, elszánt a hangulat az öltözőben. Hazai pályán minden meccsünket hoznunk kell, és eddig csak egyet nem sikerült, a Debrecen ellenit. Bízom benne, hogy a védekezésünk megfelelően működik majd. A Fradi elleni produkció megismétlése hazai pályán elég lehet a győzelemhez, még a Győrrel szemben is. A siker elérésében sokat segíthetnek szurkolóink."

A szakember még elmondta: a Győrnek a bal oldala az erősebb, a Vérten, Tomori, Görbicz hármas kikapcsolására törekednek majd, a klasszis kapust, Pálingert pedig minél többször le kell győzni az akciók során. Az is nagy kérdés, mennyi energiát mozgósítanak a vendégek a sikerért, hiszen a hétvégén újabb fontos BL-találkozó vár rájuk. Jó hír, hogy Jókai Nórának szépen javul a bokasérülése, így rá is számíthat Farkas.

"A vezetőség és a drukkerek is nagyon örülnének, ha bejönne vezetőedzőnk jóslata, de mindenképpen szoros, hajtós, kemény és színvonalas meccsre számítok, melyben benne lehet akár a mi sikerünk is" – nyilatkozta Mucsi Tamás, a klub ügyvezetője.

ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKCGyőri Audi ETO KC

NBI-es felnőtt bajnoki mérkőzés, 18. forduló.
Helyszín: Balogh Imsi Sportközpont (6800, Hódmezővásárhely Szegfű u. 6/A)
Időpont: 2009. 02. 11. 18:00
Játékvezetők: Medve Róbert, Tóth István
Versenybíró: Fekete József

NBI-es ifjúsági bajnoki mérkőzés, 18. forduló.
Helyszín: Balogh Imsi Sportközpont (6800, Hódmezővásárhely Szegfű u. 6/A)
Időpont: 2009. 02. 11. 16:00
Játékvezetők: Kuczik István, Veszelovszki Béla

A két csapat szurkolói ÉLŐ televíziós internetes közvetítésen keresztül tudják a felnőtt találkozót végigkövetni a www.hunnetmedia.hu weboldalon. A közvetítés a Vásárhelyi TV segítségével jött létre.

Forrás: Imre Péter (Délmagyarország OnLine)

További hírek