DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPBQvAf' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A foghíjas Dunaferr nem adja fel | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A foghíjas Dunaferr nem adja fel

2009. január 28. 7:52

A Győri Audi ETO KC szerdán 18 órától a Dunaferr NK vendégeként lép pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A hazaiaktól időközben újabb játékos távozott Szűcs Viktória személyében.

Szűcs Viktória
Szűcs Viktória
A két csapat legutóbb bajnoki mérkőzésen találkozott Győrben, akkor a hazaiak magabiztos játékkal 37-22 arányban győztek. Most a Magyar Kupa 4. fordulójában küzd meg egymással a két csapat. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a győztes a következő fordulóban a Budapest-Bank FTC ellenfeleként lép pályára a Népligetben február 18-án.

A találkozón biztosan nem lép pályára Szűcs Viktória, aki a január 23-i, Győri Audi ETO elleni mérkőzésen még vállalta a játékot, de a mérkőzést követően szinte rögtön jelentkezett a vezetőedzőnél, és közölte, hogy tovább már nem áll a Dunaferr NK rendelkezésére. Imre Vilmos tudomásul vette a 28 esztendős beálló elhatározását, és elköszönt a játékostól.

"Nem volt mit tennem, elhatározott volt Viktória a döntése közlésekor, és el kellett fogadnom, amit mondott" - kommentálta az esetet Imre Vilmos. "Nehezíti a helyzetünket a távozása, hiszen nem igen tudok kit beállítani beállós posztra, ha Balogh Barbara elfáradna, vagy ha netalántán megsérülne! Meg kell oldanom a helyzetet, bármennyire is nem örülök a kialakult szituációnak!"

"A közönség szimpátiájára van szükség most a Dunaferr női kézilabdacsapatának szerepléséhez is" - mondta Sáriné Kocsis Erzsébet, a lányok ügyvezetője.

Majd még hozzátette: "Csak a szurkolók támogatásával leszünk képesek túlélni ezt a nehéz időszakot. Nagyon fontos, hogy már ma a Győr elleni MK-mérkőzésen megkapjuk a dunaújvárosi közönségtől a támogatást. A megfogyatkozott fiatal gárdánk nem adja fel. A célunk a mai találkozón, hogy felszabadult, bátor, okos játékkal jó mérkőzést játsszunk a magyar bajnokkal. Még akkor is, ha szinte biztos, hogy a Konkoly-gárda, az Audi ETO jut be a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé."

Slakta Petra, a Dunaferr fiatal átlövője szerint: "Nagyon kell koncentrálnunk, és a védekezésünket kell agresszívabbá tenni. Győrben négy gólt dobtam, de remélem, ma itthon többet fogok. Átlövőként egy kemény védelemmel szemben ügyes, okos mozdulatok kellenek."

"Régen volt már részünk olyan hihetetlen buzdításban, mint amilyenben a hónap derekán Székesfehérváron, a Fehérép ellenében! Ráadásul idegenben! Nagy pluszt tud adni nekünk, ha a szurkolóink mellettünk vannak!" - ezeket a gondolatokat Vincze Melinda, a Dunaferr NK csapatkapitánya mondta. "Győzelmi reményeink nincsenek, tisztában vagyunk a realitással, de egy jó hangulatú csarnokban egy feledhetetlen emléket adhatnánk az ősi riválisunknak. Ennek azért látom az esélyét! Kérem mindazokat, akik értünk szorítanak, hogy aki csak teheti, jöjjön el szerdán este a Győri ETO KC és a Dunaferr NK Magyar Kupa-összecsapására!" - zárta szavait Vincze.

Imre Vilmos csupán annyi mondott e mérkőzés kapcsán: "Nem változtattam a taktikánkon a pénteki találkozó óta, nem volt rá okom, de a pontatlanságokra felhívtam a játékosaim figyelmét, hiszen rengeteget okulhattunk a székesfehérvári és a győri meccseink tapasztalataiból!"

A mérkőzést a Dobrovits Csaba, Tájok Péter Dr. páros vezeti. A találkozót élőben a HunNet Média közvetíti.

Tizenöttel nyert az ETO

Forrás: www.gyorietokc.hu, Dunaújvárosi Hírlap, dferrhandball.eu

További hírek