DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7QNpyt' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sanela Knezović is távozik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sanela Knezović is távozik

2009. január 14. 19:15

Szegény embert még az ág is húzza. Ez most még inkább illik a Dunaferr női kézilabdacsapatára. Sanela Knezović kapus távozik Dunaújvárosból.

Sanela Knezović is távozik
Már napok óta hallani lehetett a zuhanyhíradó pletykáját, hogy a horvát válogatott kapusa a Kiskunhalas elleni mérkőzésre sem kívánt a kapuba állni. Már mindegy, igaz volt-e a hír, vagy sem. Köztudomású, ő sem kap hónapok óta fizetést. Végül védett, nagyszerűen. Majd hétközben beteget jelentett, s rövidesen kiderült, a Podgorica együttesével tárgyal. Végeredmény: szombaton már nem ő védi a Dunaferr kapuját.

Imre Vilmos szakvezető nem csodálkozhat, ha újabb ősz hajszálakkal lesz gazdagabb. Mit lehet ilyenkor tenni?

- Semmit. Biztos voltam abban, hogy a mi helyzetünkben egy nemzeti válogatott kapust nehéz megtartani, meg fogják keresni. Csak a csodában reménykedtem, hogy még vár türelmesen a fizetésére. Nem így történt. De döntését - hiszen egy légiós csak az anyagiakért vállal másutt munkát - meg kell érteni. A bajnokság zajlik, ilyenkor egy kapust leakasztani a fogasról képtelenség. Pisák Renáta lett az első számú kapusunk. Most megpróbálkozunk azzal, hogy a kapusedzőnk, a negyvenéves, harminckilencszeres magyar válogatott Sirina Irina álljon be a sorba. Remélem, vállalni fogja.

Természetesen Zsiga Gyula, a montenegrói együttes szakvezetője örömmel fogadja Sanela Knezovicsot csapatába.

- Sanela korábban szép éveket töltött Podgoricán. Nagyon szerette a közönség. Innen származik a kapcsolat felvétele. Nagyon fiatal a csapatom, a kapusok is, tehát egy profi, rutinos kapus sokat tud nekünk segíteni. Itthon játszunk a Koppenhága együttesével, s ha nyerünk, bejutunk a BL legjobb nyolc csapata közé.

Ideális állapot Podgoricán. Fényévnyi a távolság Dunaújvárostól. De vajon milyen érzések bujkálnak Irina lelkében, amikor nyolc hónapja állt utoljára a kapuban, és most váratlanul megkeresték?

- Kiskunhalason védtem utoljára még tavaly májusban, és azóta kapusedzőként dolgozom a Dunaferrnél. Én nagyon bíztam abban, hogy Sanela türelmes lesz még egy darabig. De most nyilván Pisák Renátára hárul a nagy felelősség. Renátát tehát szükségből be kell dobni a mélyvízbe. Egyébként nagyon sokat fejlődött, jó formában védett a Kiskunhalas ellen. Az én beugrásom persze a mai megbeszéléstől is függ. Ennyi kihagyás után kérdés, mennyire leszek képes. Nem örülök annak, hogy szóba került a szereplésem, de ha nem lesz más megoldás, akkor kötelességemnek érzem azt, hogy segítsek, és Fehérváron leülök a kispadra.

Forrás: dh-online.hu

Hengerelt a Dunaferr
Nagy Ivett is Vásárhelyen

További hírek