DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLlrO96' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tizeneggyel nyert a Vâlcea | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tizeneggyel nyert a Vâlcea

2009. január 4. 19:27

A Bajnokok Ligája negyedik csoportkörének utolsó mérkőzésén az Oltchim Vâlcea hazai pályán 11 góllal nyert a Lada Togliatti ellen.

Tizeneggyel nyert a Vâlcea
Bajnokok Ligája, C-csoport. 4. forduló

CS Oltchim Rm. Vâlcea - HK Lada Togliatti 30-19 (13-9)
Vâlcea
Vezette: Brunovsky, Canda (SVK)
A Vâlcea gólszerzői: Fiera 7, Manea 6, Luca 3, Elisei 3, Puşcaşu 3, Avădanii 3, Gatzel 2, Szűcs 1, Vădineanu 1, Nechita 1,
A Lada gólszerzői: Davigyenko 6, Gruzgyeva 5, Muravjeva 3, Kurbanova 1, Csernoivanenko 1, Vinogradova 1, Nikityina 1, Boldirjeva 1.
Kiállítások: 0 perc, illetve 4 perc.
Büntetők: 1/4, illetve 2/2.

A női kézilabda Bajnokok Ligája 2008/2009-es kiírásában az Oltchim eddig csupán a vasárnapi vendégétől szenvedett vereséget. A togliatti odavágón 34-33-ra az orosz együttes nyert, így Ivica Rimanic együttesének volt miért visszavágni az év első összecsapásán. A revans pedig sikerült, hiszen a több kulcsjátékosát (Bliznova, Postnova vagy Szidorova) is hiányoló Ladát fokozatosan felőrölte a hazai gárda és végül 11 gólos vereséggel küldte haza.

Az ünnepek miatti rövid pihenő a mérkőzés elején mindkét csapat játékán meglátszott. A pontatlan passzok mellett, Valentina Elisei például három ziccert is hibázott hét perc alatt, ennek ellenére a kilencedik percben 5-2-re már az Oltchim vezetett. A kiállításból visszatérő Muravjeva, illetve a végig nagyon jól játszó Davigyenko góljával az oroszok jelezték nem adják könnyen magukat és 5-4-re zárkóztak. Néhány eredményesen befejezett akció és jó védelem mellett a vâlceai együttes ismét kissé elhúzott és négygólos előnyét a szünetig meg is tudta tartani.

A fordulás után öt perc alatt ötöt lőtt a hazai csapat, miközben a másik oldalon csupán Gruzgyeva volt eredményes. A 36.percben Szűcs Gabi találatával így már 18-10-re vezetett az Oltchim. A folytatásban minden megpróbált Alekszej Gumjanov fiatal csapata, de nem tudott közelebb férkőzni az egyre felszabadultabban játszó hazaiak ellen. Adina Fiera lendületbe jött és szórta a gólokat, Iulia Puşcaşu az 59. percben kétszer is betalált és együtt kialakították a 30-19-es végeredményt.

A C-csoport állása
1.HCM Râmnicu Vâlcea CS Oltchim Rm. Vâlcea6 pont
2.Larvik HK Larvik HK4 pont
3.RK Podravka Vegeta RK Podravka Vegeta4 pont
4.HK Lada HK Lada Togliatti2 pont

Forrás: www.sportoldal.ro

További hírek