DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvvi0yg' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Négyes torna Párizsban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Négyes torna Párizsban

2008. november 20. 17:15 © handball.hu

A házigazda franciák mellett a spanyolok, a portugálok és a svédek vesznek részt a pénteken kezdődő Tournoi de Paris île de France elnevezésű három napos felkészülési tornán.

Négyes torna Párizsban
A párizsi tornán az Eb-bronzérmes és vb-5. Franciaország, az Eb- (és világversenyen) újonc Portugália, az Eb-9. és vb-10. Spanyolország, valamint az Eb-6. Svédország válogatottja.

A svédek névsorban nagy változás nincsen az olimpai kerethez képest, Wiel Fredén helyett Jenny Wikensten lett a jobbszélső, Grundström helyett Gabriella Kain áll majd a kapuba, Karin Isakson pedig átlövő lesz.

A spanyoloknál Jorge Dueñas behívta csapatába a Cementos román-spanyol kapusát, Mihalea Ciobanut, valamint a leóni hálóőrt, Cristina Gonzálezt, és rajtuk kívül még sok - a válogatott névsorában - új névvel találkozhatunk (Barnó, Koleva, Pena).

A portugálok soha nem vettek még részt világversenyen, klubszinten sem tartoznak a legjobbak közé, azonban nem szabad leírni őket, hiszen a lengyeleket verték ki az Eb selejtezőin. Csapatuk nem fiatal, többen külföldi klubokban játszanak (Spanyolország, Romániában, illetve Olaszországban).

A franciák nem csalódhattak a Világkupán bronzérmet szerzett csapatukban, s ezzel a válogatottal találkozhatnak a hazai szurkolók Párizsban is.

A torna programja

péntek
17.30 Portugália - Svédország
19.30 Franciaország - Spanyolország

szombat
16.00 Svédország - Spanyolország
18.00 Franciaország - Portugália

vasárnap
14.30 Spanyolország - Portugália
17.00 Franciaország - Svédország



A tornán résztvevő válogatottak keretei

Franciaország
Portugália
Spanyolország
Svédország

handball.hu

További hírek