DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYHOGmsY' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Helyén volt az eszünk és a szívünk" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Helyén volt az eszünk és a szívünk"

2008. október 23. 11:38

Nyilatkozatok a tegnapi DVSC-Aquaticum - Győri Audi ETO KC rangadóról. Bakó Botond természetesen dicséri tanítványait.

"Helyén volt az eszünk és a szívünk"
Konkoly Csaba, az ETO vezetőedzője ezt mondta:

- Védekezési egyéni hibákon és a kihagyott ziccereken múlott, hogy nem mi nyertük meg a mérkőzést. Két napunk volt felkészülni erre a találkozóra, de ez nem mentség a vereségre, csak tényként mondom. Ezen rövid idő alatt azért igyekeztünk felkészülni a Debrecen játékából, de több hibát is vétettünk. Nem a hazaiaktól, hanem a saját játékosaimtól kaptam "meglepetést" azzal, hogy nem értünk időben oda az ellenfél embereihez. Még sok van hátra a bajnokságból és bízom abban, hogy az alapszakaszt mi fogjuk az első helyen zárni. Addig fel kell dolgoznunk a látottakat és ki fogjuk javítani a hibákat.

Csáki Viktória így vélekedett az öltözőfolyosón:

- Nagyon kemény mérkőzés volt a mai. Szerintem mindenki elfáradt, aki a pályán volt. Pasi nagyon fontos helyzetekben védett ziccereket. A végén szerencsére jobban koncentráltunk és sikerült megnyerni ezt a rangadót.

A siker egyik komoly részese volt a válogatott Pastrovics Melinda, akiből ömlöttek a szavak:

- Egy nagyon hajtós, kemény meccsen vagyunk túl. Kicsit féltem, hogy elfáradunk a végére. Fantasztikus küzdelmet hozott a rangadó, csapatunk minden egyes tagja kettőzött erővel és akarattal próbálta tenni a dolgát. Talán ennek köszönhetően múltuk felül a Győrt. Az ilyen nagy rangadókkal lehet a legtöbbet fejlődni. Örülök neki, hogy fiataljaink is tudtak hozzátenni a produkcióhoz. Gondolok itt elsősorban Csáki Viktóriára. Örülök a győzelemnek és ennek a két nagyon fontos pontnak. Úgy érzem, hogy én is tudtam segíteni a sikerben a csapatot. Szerettem volna bizonyítani, mint minden meccsen. Jól éreztem magamat a kapuban. A végén tudtam, hogy meglesz a meccs, mert helyén volt az eszünk és a szívünk.
Meg sem fordul a fejemben a gondolat, hogy nem győzhetünk Nyíradonyban. Hallottam a megyei rangadó jelentőségéről. Most hazamegyünk, új lapot nyitunk és készülünk a szombati feladatra. Nyerni megyünk oda is.

Bakó Botond vezetőedző kiválóan állta a sajtó rohamár a meccs után. Honlapunknak a következőket mondta:

- Hogy öregedtem-e a rangadón pár évet? Nem tudom. Majd otthon a barátnőm elmondja. Úgy gondolom, hogy egy nagyon komoly csatát látott a közönség ezen az estén. Kiváló védekezéssel és remek kapusteljesítményekkel. Örülök, hogy a védekezésben nagy energiákat mozgósítva meg tudtuk valósítani azokat az elképzeléseket, amiket elterveztünk. Győzelmünk értékét külön növeli két kulcsjátékosunk hatvan százalékos egészségi állapotban vállalt és látott jó játéka. Uhraková és Crap volt, akik így léptek pályára. Szrnka Hortenzia sajnos nem tudta vállalni a játékot betegsége miatt. Fontos momentumai voltak a találkozónak a lepattanó, lecsorgó labdák megszerzése. Ezekben ma nagyon akartunk valami jót felmutatni és szerintem sikerült is. Az ilyen labdák komoly rangadókon pontok sorsáról döntenek.
A második félidőben már nem jöttek be azok a lerohanásaink, amelyek a szünet előtt még sikerültek. Ekkor nem mertük felvállalni azokat a területeket, amelyek nyíltak előttünk. Egy ilyen szintű ellenféllel szemben ezek a hibák benne vannak egy csapat játékában. Ebben kell még rengeteget fejlődnünk. Óriási teljesítménynek tartom beteg játékosokkal felálló csapatom diadalát egy szintű gárda ellen!

A DVSC maradt százszázalékos

Forrás: www.dvsckezilabda.hu

További hírek