DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYgj6Qft' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sima fehérvári továbblépés | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sima fehérvári továbblépés

2008. október 5. 20:35

A Fehérép Alcoa FKC meglepetés nélkül győzött az EHF-kupa 2. fordulójának visszavágóján a fehérorosz Arkatron ellen, így továbbjutott a legjobb harminckét csapat közé.

Sima fehérvári továbblépés
EHF-kupa, 2. forduló, visszavágó
Fehérép Alcoa FKC - HPK Arkatron 37-19 (22-8)
Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok, 400 néző
Vezette: Arntsen, Gullaksen (NOR)
FKC: Petróczi és Szikora (kapusok), Triscsuk 9(5), Kamper 7(3), Bernatavičiūtė 6(1), Szegedi 3, Vijūnaitė 3, Lelkes 2, Lévai 2, Nikolić 2, Vaszari 2, Kovács 1, Bízik. Vezetőedző: Sótonyi László.
Arkatron: Burduk és Kalinyina (kapusok), Surman 6(2), Pantusz 5, Hlimankova 2(2), Zsuk 2, Danilevics 1, Ivanova 1, Spileuszkaja 1, Szkvernyuk 1, Karzsakova, Nekras, Cibulka. Vezetőedző: Tamara Baszei.
Hétméteresek: 9/11 (Bernatavičiūtė és Bízik hagyott ki egyet-egyet); 4/5
Kiállítások: 8 perc; 12 perc
(Az első mérkőzésen: 35-15.)

Továbbjutott: a Fehérép Alcoa FKC kettős győzelemmel, 72-34-es összesítéssel.

Sótonyi László, az FKC vezetőedzője: „Becsülettel végigdolgozta a csapat ezt a két találkozót. A második meccsünkön sajnos nem tudott játszani Emberovics Míra, Siti Eszter és Slađana Đerić sem. Mindkét meccs remek alkalom volt arra, hogy leporoljunk egy-két olyan taktikai elemet védekezésben és támadásban, melyet mostanában nem volt módunkban gyakorolni. A fiataloknak is lehetőségük kínálkozott arra, hogy még több rutint szerezzenek, nemzetközi meccsen szerepeljenek, és ne csak a megszokott pár percet tölthessék a pályán. Nekik még minden perc számít, amit játékban tölthetnek, mert mindenből tanulnak, rutint szereznek. Persze mindig vannak hibák, de összességében nagyon jó volt a hozzáállásuk a lányoknak. Ezek a befektetések pedig majd a jövőben, hosszútávon fognak megtérülni.”

Petróczi Viktória, az FKC hálóőre: „Őszintén bevallom, hogy az első meccsünk előtt még azt gondoltam, hogy erősebb ellenfelet kaptunk, és sokkal nagyobb ellenállásba ütközünk majd, de szerencsére nem így lett. A második találkozóra elvárás volt a tegnapihoz hasonló nagyarányú győzelem; nekem az volt a célom, hogy legalább annyival nyerjünk, mint tegnap. Remélem, ezek a magabiztos győzelmek löketet adnak a bajnokságra is, hogy még összeforrottabban, jobban tudjuk végezni a dolgunkat. Ezek a meccsek nagyon jók voltak arra, hogy gyakoroljunk, készüljünk a komolyabb feladatokra. Elsősorban a helyzetkihasználásokon kell javítanunk, illetve nem szabad annyi technikai hibát elkövetnünk. Védekezésben még többet lehetne faultolnunk.”

Forrás: Presstige Média

Kiütés az első meccsen

További hírek