DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYP56onz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Vásárhely Nyíradonyba látogat | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Vásárhely Nyíradonyba látogat

2008. szeptember 19. 14:21

A 3. fordulóban, szombat délután hat órakor, a Hódmezővásárhely látogat Nyíradonyba. A csongrádi együttes két vereséggel kezdte a bajnokságot, ám a Békéscsaba elleni meccsen mindössze egy góllal maradt alul, s szoros találkozót játszott a dobogóra pályázó DVSC ellen is (27–29).

A Vásárhely Nyíradonyba látogat
A Tajtavill-Nyíradony játékosai a Ferencváros otthonában elveszített gólzáporos mérkőzés után hétfőn megkezdték a felkészülést az új feladatra, az ASA-Consolis-HNKC elleni szombati bajnokira. Hétfőn erőnléti munka, futás, súlyemelés szerepelt a programban, kedden videón elemezték a lányok Fradi elleni meccset, majd, úszás szauna volt a menü. A két szerdai gyakorláson az egyéni képzésre illetve a védekezés javítására helyezte a fő hangsúlyt Köstner Vilmos, s ekkor már terítéken volt a Hódmezővásárhely támadójátékának elemzése is. Csütörtökön és pénteken egy-egy edzésen vettek részt a játékosok, ezeken csiszolták a szombati taktikát.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen jó szerkezetű és jó játékosokból álló csapat a vásárhelyi – mondta Köstner Vilmos vezetőedző. – A jobbszárnyuk Lovász Zsuzsával és Olha Nikolajenkóval vagyon veszélyes, de komoly erősítést jelent a két Vasasból érkezett kézilabdázó, a szlovák Alzbeta Pollaková és Gaál Adrienn is. A tavalyi csapat húzóemberei Wolf Alexandra és Koroknai Viktória egyaránt képzett játékosok, s nem szabad elfeledkezni a két remek kapusról a fehérorosz Alena Abramovicsról és Vörös Henriettáról. A két vereség tovább ösztökéli őket a céljaik megvalósítása irányában, s bár pillanatnyilag pont nélkül áll a HNKC biztos, hogy előkelő helyen zárja majd a bajnokságot. Tavaly hazai pályán egy góllal kikaptunk a Vásárhelytől, most természetesen nyerni szeretnénk. Mindenki egészséges és elszánt, így remélem, hazai közönségünk támogatásával megszerezzük a két pontot.”

Forrás: www.derecskekezilabda.hu

Rendbe kell tenni a védekezést
FTC: győzelem a Nyíradony ellen
Derecske helyett Nyíradony

További hírek