DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVBwEtA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Következik Brazília | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Következik Brazília

2008. augusztus 10. 22:26 © handball.hu

A brazilok legutóbb Franciaországban vettek részt a házigazdák által megrendezett előolimpiai tornán, amelyen a negyedik helyet szerezték meg.

Következik Brazília
Először a világbajnok oroszoktól, majd a franciáktól, végül pedig a románoktól kaptak ki. Májusban az európai nemzetközi kupákban szereplő játékosok nélkül állt ki a csapat Olaszországban, a hatos tornán ötödikek lettek, miután az ukránok, a kínaiak és az angolaiak ellen szenvedtek vereséget.

Márciusban egy portugáliai tornán szerepeltek, ahol Kína mögött a második helyet szerezték meg úgy, hogy Izlandot, Törökországot és Norvégiát verték, majd a döntőben Kína állt ellen a csapatnak.

A decemberi vébén tizennegyedik helyezést értek el. A csoportmérkőzések során Ausztrália ellen nyertek, Macedóniától kikaptak, Oroszország ellen pedig döntetlen eredmény született. Az Elnöki kupában Kazahsztán és Ausztria ellen győztek, majd Ukrajna ellen elbuktak.

A világbajnokság előtt, novemberben egy franciaországi tornán a lengyeleket, Tunéziát, majd a házigazdákat verve végeztek az első helyen.

Októberben, a Világkupán dán és orosz siker született ellenük, egyedül az ukránok szenvedtek vereséget tőlük.

Az olimpia első mérkőzésén a németek ellen kétgólos vereséget szenvedtek, ám a félidőben még egy góllal vezettek. A németek aztán a második félidő első negyed órájában kilenc gólt lőttek a brazil hálóba, ezalatt azonban egyetlen válasz sem érkezett, s végül a Santos, Piedade, Nascimento hármas segédletével állították be a 24-22-es végeredményt. Ezen a mérkőzésen Masson 13 lövést védett a kapujára érkező 32-ből (41%), Zoqbi de Paula pedig 5 védést mutatott be 10-ből (50%). A mezőnyjátékosok 45 lövéséből 22 gól született, amely 49%-os teljesítmény.

A brazilok tizenegy kézilabdázója Európában játszik: Spanyolországban (5), Franciaországban (2), Ausztriában (2), Macedóniában (1), Dániában (1) és Németországban (1).

A magyarok legutóbb egy brazíliai túrán találkoztak a hétfői ellenféllel, 2006 júniusában. A három barátságos mérkőzésen egy győzelem (28-25), egy döntetlen (34-34) és egy vereség (30-31) született.

A mérkőzésre magyar idő szerint hétfőn, hajnali 4.45-kor kerül sor.

handball.hu

További hírek