DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYfTxugn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST „Bódi magasra tette a lécet” | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

„Bódi magasra tette a lécet”

2008. július 18. 21:26 © handball.hu

Szövetségi kapitányunkkal, Hajdu Jánossal, valamint a dán Randers légiósával, a kirobbanó formában lévő jobbszélsővel, Bódi Bernadettel beszélgettünk a magyar – román találkozó után.

„Bódi magasra tette a lécet”
Hajdu János: Nyerni szerettünk volna, ám az első tíz perc keserves játéka után elégedettek lehetünk az eredménnyel. Meg kell tanulnunk végre a végjátékban játszanunk. Nem bánkódom azon, hogy nem sikerült megvernünk a románokat. Majd ha szembe kerülünk velük az olimpián, mi nyerünk. A kolozsvári találkozón a fő cél a próbálgatás volt, míg Nyíregyházán nagyon szerettünk volna diadalmaskodni, ám görcsösen kézilabdáztunk. Nem gond, jó az az egy pont is.

handball.hu: Pár nap múlva felgyorsulnak az események, egymás után több komoly csapat ellen is pályára lépünk Skandináviában. Nem félsz az esetleges sérülésektől?
Hajdu: Játék nélkül nem lehet kimenni az olimpiára. A mai sérülések sem bizonyultak súlyosnak: Pálinger orrát ütötték meg, Tóth Timi térde még nem tökéletes, Szamoránsky Piroskával sincs gond, ám nem akartam már egyiküket sem visszaküldeni. Kedden lépünk legközelebb pályára, addig a „halottak is felépülnek”.

handball.hu: Számítottál Bódi kirobbanó formájára?
Hajdu: Igen, nálam az eddigi munka alapján ő volt az első, és ezt most bizonyította is. A nyíregyházi mérkőzéssel igen magasra tette a lécet.



Bódi Bernadett: Az itthoni mérkőzések mindig kicsit nehezebbek, hiszen hazai közönség előtt kell pályára lépnünk. Nagyon szerettünk volna nyerni, de sajnos nem sikerült. Fáradtak voltunk, ennek ellenére mindenki maximálisan odatette magát.

handball.hu: Mindkét találkozón hibátlan teljesítménnyel rukkoltál elő. Minek köszönhető a kiváló formád?
Bódi: Megpróbálom magamból mindig a lehető legtöbbet kihozni, és most szerencsére kijött a lépés is. A játékom a lányoktól is nagyban függ: rengeteg labdát adtak, így nekik is köszönhetően sikerült ennyi gólt szereznem. Úgy érzem, mindent megtettem, tiszta a lelkiismeretem, várom a kapitány véleményét a teljesítményemmel kapcsolatban.

handball.hu: Sokan azt mondják, hogy a Dániában légióskodó magyar kézilabdázók formája egyre inkább hanyatlik. A Randers játékosaként mi erről a véleményed?
Bódi: Ez egyáltalán nem így van. Minden csak hozzáállás kérdése. Tény és való, hogy napi egy tréningen veszünk csak részt, így kevesebb az edzésmunka, mint itthon. A labdás foglalkozások viszont igen intenzívek, a futást és az erőnléti munkát pedig mindenki a saját szorgalmától függően végzi. Egy más országba, más kultúrába csöppentem, ahol nagyon jól érzem magam. Igyekszem minél jobban megtanulni a nyelvet, és úgy érzem, mostanra teljesen beilleszkedtem a csapatba.

handball.hu: Jövő héten Skandináviába utaztok, ahol többek között a dánok ellen is megmérkőztök. Mire számíthatunk?
Bódi: Nagyiramú, rohanós meccs lesz a Dánia és a Norvégia elleni találkozó is. Technikailag igen képzettek, ugyanakkor gyorsak is. Nekünk viszont nem velük kell foglalkoznunk, hanem a saját játékunkkal.

handball.hu

Egál az utolsó hazai felkészülésin

További hírek