DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYy1luKX' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Ekkora élmény még nem ért itt" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Ekkora élmény még nem ért itt"

2008. április 7. 8:42

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik a nőikézilabda-bajnokság aktuális fordulóját választották Békéscsabán. A bajnokesélyes Győrt fogadta a hazai csapat, s igen magasra tette a lécet a lila-fehér gárda, melyet végül nehezen, de megugrottak a rutinos Rába-partiak.

"Ekkora élmény még nem ért itt"
Mátéfi Eszter vezetőedzőnő olyan eseményről számolt be, mely ittléte során számára is meghatározó volt:

- Meggyőződésem, hogy a kilátogató nézők kiválóan szórakoztak. Ennél nagyobb élményben még nem volt részem, amióta Békéscsabán dolgozom. Ha a mérkőzés előtt bárki megkérdezte volna, hogy mi lesz, akkor sem gondoltam volna, hogy ilyesmire számíthatok. A lányokat arra kértem a meccs előtt, ne ijedjenek meg, ne féljenek attól, kik lesznek velük szemben, és próbálják a maximumot kihozni magukból. A nézők a buzdításukkal sikeresen átlendítettek bennünket a hullámvölgyeken. A félidőben egy góllal vezettünk, 18-17-re. Úgy gondolom, igazi csapatként funkcionáltunk a védekezésben és a támadásban egyaránt. Eddig hiányoltam a támadásunk eredményességét, most viszont sikerült 29 gólt lőni a Győrnek, ezzel mindenképpen elégedett vagyok. Sőt, több esetben kifejezetten szép és látványos támadást is vezettünk. A mérkőzés folyamán 20-17-re is elment a hazai csapat, sőt a mérkőzés vége előtt hat perccel csupán egy gól előnyre tett szert az ellenfél. A végén viszont az abszolút rutinos győri csapat győzött 29-32-re.

- Kiket emelnél ki játéka alapján a csapatból?
- Herr Anita, Takács Bernadett és Tóth Katalin nagyon jól játszott, a többiek pedig igyekezték a maguk dolgaival segíteni a játékot. Tóth Kata ugyan nem kezdett, de amikor pályára került, remekül teljesített. Szekeres Klára védekezését említeném még meg.

- Valyuch Éva megsérült a héten, az egyik edzésen.
- Igen, de azért igazoltuk Baross Zsuzsát, hogy legyen, aki pótolja őt. Így a posztján Baross Zsuzsa és Hajduch Csenge helyettesítette.

- Lesz még egy mérkőzés, ami az eredeti sorsoláshoz képest előrébb került.
- A Debrecen ellen a sorsolás szerint április 25-én kellene játszanunk, viszont a Városi Sportcsarnokban egyéb rendezvényre kerül sor ebben az időpontban, így kérésünkre április 23-án fogjuk lejátszani a meccset. Reméljük, hogy a szerdai nap ellenére a mostanihoz hasonlóan megtelik majd a lelátó.

Forrás: Hajdu Lívia (www.freeweb.hu/elorenkse)

Megizzadt az ETO Békéscsabán

További hírek