DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY8CqCWF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tovább dagad a Tadici-botrány | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tovább dagad a Tadici-botrány

2008. március 14. 8:24

A néhány nappal ezelőtti, az ETO-t vádoló kifakadását követően a Vâlcea vezetőedzője, Gheorghe Tadici már a Hypo NÖ együttesét véli felfedezni a Lada győri győzelme mögött.

Tovább dagad a Tadici-botrány
Gheorghe Tadicinak az a véleménye, az utolsó fordulóban már nem tudják megfordítani az állást, miszerint első a Győr, második a Lada Toljatti, harmadik az Oltchim és negyedik az 1. FC Nürnberg csapata lesz a Bajnokok Ligája I. középdöntőcsoportjában.

A román szakvezető szerint ugyanis hiába győzik le hazai környezetben a csoportvezető magyarokat, a németeknek nincs esélyük nyerni Oroszországban. "Erre még akkor sem lenne lehetőségük, ha nagy hirtelen kölcsönadnánk nekik a mi fél csapatunkat" - bölcselkedett az edző.

Tadicinak amúgy az a véleménye, a továbbjutás az első fordulóban "ment el", amikor nem tudták legyőzni a Nürnberget, csak döntetlent játszottak Németországban.

Ugyanakkor a szakember összeesküvést is sejt a háttérben: úgy véli, az, hogy a Győr hazai pályán kikapott a Toljattitól, az osztrák Hypo Niederösterreich klubvezetőinek a műve, akik ekként akarták elkerülni, hogy a Ramnicu Valceával megmérkőzzenek. Szerintük ugyanis a Lada sokkal könnyebb ellenfél.

Forrás: mediatica.ro

Román szemrehányás a győrieknek
"Minden tőlünk telhetőt megtettünk"
Az elődöntőben a Zvezda ellen

További hírek