DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXQtYHi' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Japán és Dél-Korea büntetése | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Japán és Dél-Korea büntetése

2008. február 5. 18:52

Az Ázsiai Kézilabda Szövetség (AHF) 1000 dolláros büntetést rótt ki Japán és Dél-Korea szövetségei számára, amiért a január végi olimpiai kvalifikációs tornán részt vettek. Ahmed Abuallail, az AHF vezetője szerint mindkettő megszegte a szövetség szabályait.

Selejtezőre kényszerülnek?
Selejtezőre kényszerülnek?
Amint azt Abuallail közölte, ez volt a Végrehajtó Bizottság által kiszabható legmagasabb büntetés, ám hozzátette, hogy az AHF vezetősége és a közgyűlés ennél nagyobb, 10000 dolláros büntetés kiszabását javasolja.

Dél-Korea és Japán január 29-én és 30-án vett részt az olimpiai kvalifikációs torna Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által szervezett újrajátszásán Tokióban. A nők és a férfiak versenyében is Dél-Korea szerzett olimpiai kvótát, ám még a mérkőzések előtt büntetéssel fenyegetőzött az AHF, amely még mindig a kuvaiti férfi és a kazahsztáni női válogatottat tartja kvótaszerzőnek.

A nemzetközi szövetség viszont nem ismerte el a nyilvánvalóan manipulált eredményt, és újrajátszatta a selejtezőt. "Ha a család valamely tagja hibát követ el, ki kell javítanunk. Egyikünk sem ért egyet azzal, ami történt" - mondta nemrégiben Hassan Moustafa, az IHF elnöke.

Az AHF nem fogadta el a döntést, és a lausanne-i Nemzetközi Sportbíróság segítségét kéri az ügyben. "Mindegy, hogy kihez fordul az AHF, egyértelmű döntés született. Remélem, hogy végül elfogadják, és újra együtt tudunk működni" - reagált Moustafa.

Forrás: handball-world.com

Olimpia: Korea is résztvevő
Botrány születik Ázsiában?
Ázsia maga rendezi a tornát
Románia elvállalta a rendezést
Ázsiai újrajátszás Romániában?
Újabb fordulat a selejtezőknél

handball.hu

További hírek