DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYYEhUkj' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Önbizalomnövelőnek jó volt" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Önbizalomnövelőnek jó volt"

2007. augusztus 26. 1:00 © handball.hu

A Győri Audi ETO KC kiütéses győzelmével ért véget az idei Kulcsár Anita Emléktorna. A csapatok edzői, képviselői nyilatkoztak a tornán nyújtott teljesítményükről.

Fotó: v-man.hu
Fotó: v-man.hu
Cornexi-Alcoa Auto-Bahn

Vura József: Egy rangos és nívós torna volt, minden mérkőzésen megfelelően helytálltunk. Volt egy bravúrunk a Győr ellen, két mérkőzést pedig egész szoros játékban veszítettünk el. Láttam bíztató jeleket az eddig kevesebbet szerepelt játékosoknál is. Sajnálom, hogy a végén a kezdeti lelkesedés eltűnt a csapatból, ezért kaptunk ki ma kétszer. Négy játékosunk sérült, ezen a szinten már nagyon hiányoztak ahhoz, hogy az elejétől megfelelő frissességgel tudjuk játszani a mérkőzést. A csapat mindent megtett, viszont ma volt némi hiányérzetem meghatározó játékosokkal szemben.

Szrnka Hortenzia: Összességében pozitívan zárhatjuk a tornát, bár nem lettünk harmadikok, de második helyen jutottunk tovább a csoportból, ami ilyen erős ellenfelekkel szemben nagyon jó. A sok sérültünk rányomta bélyegét a teljesítményünkre, három meccset így végig küzdeni elég kemény dolog. Igyekeztünk taktikusan játszani, próbáltuk, hogy ne tudjanak lerohanni minket, ami egy jó ideig sikerült is. A végére sajnos elfogyott a szufla, ott elhúztak öttel, nekünk pedig már nem volt időnk visszahozni a meccset, csak szépíteni tudtunk az eredményen.

Budapest Bank-FTC

Zsiga Gyula: A védekezésünk széteső volt az első félidőben, majd a második játékrészben picikét feljavult. Támadójátékunkban nem észleltem különösebb gondot, pusztán annyit, hogy az előkészítések szétcsúsztak pontatlanságból adódóan. Az első félidőben ráadásul rengeteg olyan helyzetet hagytunk ki, ami szorossá tette a mérkőzést.

Presstige Média


Dunaferr NK

handball.hu Gyakorlatilag az első tíz percben ment el a meccs. Mi történt?
Imre Vilmos: Rémálomszerű volt a kezdés, magam sem tudom, hogy mi történt a csapattal. Ha fáradtságról lenne szó, akkor annak inkább a végére kellett volna kijönnie. Borzasztóan dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, ciccereket hagytunk ki, technikai hibák sorát vétettük, a Győr pedig egyszerűen átgázolt rajtunk. Jobb csapattól szenvedtünk vereséget, úgy gondolom, a magyar bajnokságban jelenleg az ETO játékosállománya a legerősebb. Ilyen sebességű ellenféllel még nem játszottunk a felkészülési időszakban.
handball.hu: A kapusteljesítményre viszont nem lehetett panasz.
Imre: A mezőnyjátékosaink kritikája, hogy csapatunkban a kapus Ungureanu nyújtotta a legjobb teljesítményt. A 23 dobott gól önmagáért beszél. A második félidőre vártam némi visszaesést, de azt nem gondoltam, hogy már az elsőben eldől a meccs.
handball.hu: Összességében elégedettek lehettek a tornával, hiszen például a bajnokcsapatot is sikerült legyőzni.
Imre: Azon a mérkőzésen játszottunk a legjobban. Szombat délelőtt már éreztem némi fáradtságot, délután aztán valami történt a csapattal, talán Ferling Bernadett hiánya is közrejátszhatott. Róla közvetlenül a mérkőzés előtt derült ki, hogy nem tudja vállalni a játékot.

Győri Audi ETO KC

Vanyus Attila: Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, gyakorlatilag 15 perc alatt eldőlt a meccs. Az elsőrangú védekezésnek köszönhetően sok gyors indítást tudtunk vezetni, támadásban sem sokat hibáztunk. Utána már volt lehetőség a cseréket is játszatni, a különbség nem csökkent számottevően. Az utolsó két találkozón mutatott játék megnyugtató volt, és bár vannak hibák, lesz még időnk kijavítani. Szerencsés a csapat menetrendje, az első nehéz meccse a szeptember végi BL-selejtező lesz, addigra kell nagyon összeállnunk. Önbizalomnövelőnek jó volt ez a torna.

handball.hu

További hírek