DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYaTrh0q' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Rajtra kész a 19-es Eb | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Rajtra kész a 19-es Eb

2007. augusztus 9. 21:07 © handball.hu

Pénteken kezdődik a törökországi Izmirben a junior nőikézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyarok az A-csoportban szerepelnek. Elsőként - magyar idő szerint fél 4-kor - a litvánok ellen lép pályára Hajdu János együttese, majd szombaton a törökök, vasárnap pedig a dánok következnek.

Rajtra kész a 19-es Eb
Pénteken magyar idő szerint fél 12-kor az első meccsel kezdetét veszi a junior Eb Izmirben, a magyarok először fél 4-kor lépnek pályára az A-csoportban a Celal Atik Sportcsarnokban. Másnap 18 órakor a törökökkel, vasárnap 16 órakor pedig a dánokkal csapnak össze a Hajdu-lányok, hogy az első helyen végezzenek csoportjukban.

Az első kör után -14-én és 15-én - az I. főcsoportban folytathatják a küzdelmet a magyarok, ahol a B-csoport első két helyezettjével találkozhatnak (Svédország, Norvégia, Oroszország, Hollandia). Amennyiben ezen a körön is sikeresen túljutnak, úgy 17-én következhet az elődöntő, s remélhetőleg 19-én a döntő.

Ha az I. főcsoportban csak a 3-4. hely valamelyikét érné el válogatottunk, 17-én és 19-én az 5-8. hely megszerzése lehet a cél.

A kontinensviadalon egyébként az Andorka Miklós, Hucker Róbert magyar játékvezetőpáros is tevékenyen részt vesz.

Csoportmérkőzések (magyar idő szerint)
augusztus 10., péntek 15.30 Magyarország - Litvánia
augusztus 11., szombat 18.00 Törökország - Magyarország
augusztus 12., vasárnap 16.00 Dánia - Magyarország

Aki az élő eredményeket szeretné követni, az IDE kattintson!

A 19-es Európa-bajnokság hivatalos oldala

handball.hu

További hírek