DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvXR9p2' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pannon-kupa ínyenceknek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pannon-kupa ínyenceknek

2007. június 23. 0:47 © handball.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) augusztusban újra megrendezi a Pannon-kupát, amelyen a házigazda magyar válogatott mellett a tervek szerint az Eb-9. lengyelek, a vb-ezüstérmes románok és a vb-aranyérmes és Eb-ezüstérmes oroszok lépnek pályára. A négycsapatos nőikézilabda-torna összes magyar érdekeltségű mérkőzését élőben közvetíti a Sport1 televízió.

Pannon-kupa ínyenceknek
Az MKSZ augusztusban is megrendezi az immár szokásosnak mondható Pannon-kupát négy női nemzeti válogatott számára. A magyarok ellenfele a tervek szerint a lengyelek, az oroszok és a részvételt lemondó osztrákok helyett a románok lesznek. A torna mérkőzéseit Pápán és Győrben játsszák.

Németh András szövetségi kapitány és Zsiga Gyula edző addig két edzőtábort tart a bő válogatott számára. Először a július 22. és 28. közötti héten Zalakaroson lesz az összetartás, majd közvetlen a nemzetközi kupa előtti héten augusztus 13-tól találkozik ismét a magyar válogatott.


Pannon-kupa
Élő televíziós közvetítések (Sport1)
Magyarország - Románia
2007. augusztus 16. 20.00 Pápa

Magyarország - Lengyelország
2007. augusztus 17. 20.00 Győr

Magyarország - Oroszország
2007. augusztus 18. 20.00 Győr


handball.hu (bghb)

További hírek