DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUc6SPc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nyitott könyv a Larvik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nyitott könyv a Larvik

2007. március 14. 7:25 © handball.hu

A Győri Audi ETO KC hazai pályán játssza a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első összecsapását szombaton. A magyarok számára egyelőre minden jól alakul: elkerülik őket a sérülések, meggyőző teljesítményt mutatnak a bajnokságban, és a csapat kellően elszánt a norvég Larvik elleni találkozó előtt - tudtuk meg a csapat edzőjétől, Róth Kálmántól.

Riegelhuth a norvégok egyik legjobbja
Riegelhuth a norvégok egyik legjobbja
handball.hu: Milyen előjelekkel készültök a hétvégi BL-mérkőzésre?
Róth Kálmán: Lazer akut térdproblémája miatt kevesebbet tud játszani, mert az elmúlt időszakban kicsit többet edzettünk, s ez nem tett jót a lábának. A többiek viszont a kisebb sérülésektől eltekintve egészségesek. Legutóbb a Vác ellen léptünk pályára, ahol elég meggyőző formát mutattunk, egységes, homogén csapat benyomását keltettük. Szerdán a Vasassal játszunk Magyar Kupa mérkőzést, ha itt senki nem sérül meg, akkor nem lesz egyszerű a nevezhető 14 embert kiválasztanom, olyan széles keretből válogathatok.

handball.hu: A videofelvételek megtekintése alapján tudtak-e a norvégok valami újat mutatni?
Róth: Számunkra nyitott könyv a Larvik, hiszen rengeteg felvételünk van róluk, talán több is, mint ami az elemzés szempontjából hasznos. Most éppen azokat a meccseket keresgélem, amelyeket a mi játékstílusunkhoz tudunk hasonlítani. Nagyon komoly kiindulási alap a tavalyi KEK-elődöntő két mérkőzése, amikor ellenünk játszottak. Azóta komolyabb változás nem történt a keretükben, az alapcsapatuk megmaradt és edzőcsere sem történt, tehát az alaptaktikájuk ugyanaz. Viszont idén lényegesebben jobb formában vannak, a Bajnokok Ligájában az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt mutatták. Ezért igen fontos, hogy a csoportmeccseiket is megnézzük, többek között azt is, amikor az első fordulóban igen meggyőzően, több mint tíz góllal verték meg a tavalyi BL-győztes Viborgot.

handball.hu: Hogy érzed, idén milyen eséllyel léptek pályára ellenük?
Róth: 50 százalékunk mindenképpen van, az első találkozó után kiderül, hogy ez mennyit változik. Szombaton Győrben játszunk, a hazai pálya és a közönségünk mindenképpen számunkra előny: az egyébként is motivált játékosainknak még több impulzust fognak adni a szurkolók.

handball.hu

Győr: Jó ómen, vagy revans?

További hírek