DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYSdDH22' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jó lenne a hátralévő meccseket hozni | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jó lenne a hátralévő meccseket hozni

2007. január 23. 12:53 © handball.hu

Róth Kálmán, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a BL-csoportmeccsek felénél értékeli csapata eddigi szereplését. A B-csoport "felborulása" után a szakember nem szeretne számolgatni, azt mondja, csak úgy mehetnek biztosra, ha a hátralévő három meccsüket megnyerik.

Jó lenne a hátralévő meccseket hozni
handball.hu: Hétvégén idegenben léptetek pályára a Lada Togliatti ellen. A győzelem végig kézzelfogható közelségben volt, az oroszok mégis megőrizték a veretlenségüket.
Róth Kálmán: Én is úgy érzem, hogy komoly győzelmi esélyt vagy pontszerzést szalasztottunk el egy jó csapat ellen. Az első félidőben volt, hogy már öt góllal is vezettünk, akkor viszont a Lada megfogott minket. A második játékrészben viszont mi tudtunk felállni 3-4 gólos hátrányból. Sajnos a végjátékban többet hibáztunk, mint ami belefér egy ilyen mérkőzésbe.

handball.hu: Még mindig óriási esélyetek van a csoportelsőség megszerzésére, hiszen talán most már könnyebb mérkőzések jönnek.
Róth: Azzal, hogy a Trondheim győzni tudott Podgoricán, eléggé megkeverte az erőviszonyokat, hiszen így a norvégoknak is reális esélyük lett arra, hogy beleszóljanak a továbbjutásba. Ha kikapunk Trondheimben, akkor velük azonos pontszámunk lesz, ezért ez esetben mindkét hazai mérkőzésünket hozni kellene. Mi persze nem akarunk számolgatni, ezért az összes hátralévő meccsünket meg szeretnénk nyerni.

handball.hu: Eljutottunk a BL-csoportmeccsek félidejéhez. Ha a tavaly szezon ugyanezen időszakát nézed, akkor milyen változást látsz a csapaton?
Róth: Ez egy más szezon, más játékosokkal és főleg tapasztalattal. Tavaly a lányok igen komoly terhelés után tértek vissza Győrbe a világbajnokságról, ahol a magyarok és a románok is végig erősebbnél erősebb meccseket játszottak. Ilyen állapotban kellett felvenniük a BL igen kemény ritmusát. Ráadásul több sérültünk is volt (Vérten Orsi, Juhász Gabi, Görbicz Anita), tehát sok gonddal küszködtünk, s egyből kemény ellenfelekkel találkoztunk. Most más az összeállításunk, Spiridon érkezése rengeteget jelentett, a románok pedig nem jutottak ki az Eb-re, tehát lényegesen pihentebbek vagyunk. A felkészülésen is változtattunk: a világverseny után nem utaztunk komoly tornákra, hanem megpróbáltunk hazai környezetben, sok frissítéssel készülni.

handball.hu

További hírek