DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYREVIoR' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Továbbjuthat a Kiskunhalas NKSE | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Továbbjuthat a Kiskunhalas NKSE

2006. október 20. 11:15 © handball.hu

Formalitásnak tűnik a 12 gólos előny birtokában az október 21-i, EHF-Kupa visszavágó a Grodno csapata ellen. Elsősorban a hosszú utazás nehézségeivel kell megküzdeniük a kiskunhalasi hölgyeknek a mérkőzés kapcsán.

Fotó: halasnoikezilabda.hu
Fotó: halasnoikezilabda.hu
A Kiskunhalas NKSE történelme első EHF-Kupa mérkőzésén, október 14-én, hazai pályán a Fehérorosz Gorodnichanka Grodno ellen remekül játszott. Zsiga Gyula mesteredző csapata elsősorban a jó védekezésnek köszönhetően 20-9-es félidei eredményt produkálva állva hagyta ellenfelét. A második játékrészben is a KNKSE dominált és simának mondható győzelmet aratott.

Kiskunhalas NKSE- Gorodnichanka Grodno 34-22 (20-9).

A forduló visszavágójára 3 napot készült a Kiskunhalasi együttes. A felkészülési munka kapcsán Zsiga Gyula elmondta, sokkal könnyebb dolguk volt, mint az első találkozó alkalmával.

"Fontos, hogy testközelből érezhettük a Grodno játékát. A mérkőzésről készült videofelvétel elemzése sokat segített a felkészülési munkában, de én úgy érzem semmiképp nem szabad elbizakodva pályára lépnünk. A kinti mérkőzésen fontos lesz a védekezés agresszivitásának fenntartása. A támadójátékban törekedni kell a csapat saját ritmusának megtartására, és a precízen végrehajtott taktikai elemek pontos befejezésére. Játékosaimnak szem előtt kell tartani azt is, hogy előreláthatólag nehéz körülmények között fognak küzdeni, a Grodno csapatán kívül a hazai közönség is zavarni fogja a koncentrálást, de a cél a magabiztos továbbjutás."

Azonban mielőtt a találkozóra sor kerülne a halasi lányok, mintegy 1000 km-t utaznak. A ma reggeli indulás előtt Kocsik Viktória a csapat irányító játékosa, azt mondta, hogy biztos fárasztó lesz a buszozás. Csütörtök éjszaka azonban Varsóban pihennek, majd pénteken este Grodnóban egy átmozgató edzés után ismét lesz egy fél nap a feltöltődésre, amire szükség is van, hiszen a mérkőzés tétje a továbbjutás.

A találkozóra október 21-én, magyar idő szerint 16 órakor kerül sor.

Magabiztosan nyert a Kiskunhalas
Utazik a Kiskunhalas
Kiskunhalasra fehéroroszok jönnek

További hírek