DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY5ZQpFZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Siti Beáta súlyos sérülése | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Siti Beáta súlyos sérülése

2006. február 27. 13:48

Siti Beáta, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapatának irányítója, február 25-én, szombaton, a Dunaferr NK elleni bajnoki találkozó tizedik percében súlyos térdsérülést szenvedett. A csapatkapitány akkor még remélte, sérülése nem több, mint rándulás, a vasárnapi orvosi vizsgálat során azonban keresztszalag-szakadást állapítottak meg.

Siti Beáta súlyos sérülése
"Bár még várunk az MRI-vizsgálatra, de az orvosom szerint nagy valószínűség szerint keresztszalag-szakadást szenvedtem. Vasárnap, amikor leszívták a térdem, csupa vér volt, ami a szakadás egyértelmű jele. Még nincs meg a műtét időpontja, de igazából ez a sérülés azt jelenti, hogy ennyi volt számomra a kézilabda. Bár már terveztem, hogy a szezon végén abbahagyom, nem így képzeltem a pályafutásom végét.

Természetesen megműttetem magam, mert nem jó keresztszalag nélkül élni, és a rehabilitációt is mindenképpen végig csinálom. Most azonban úgy érzem, hogy nincs erőm több energiát beletenni, hogy újra elérjem a sportoláshoz szükséges állapotot. Tudomásul kell venni, hogy így alakult, és ezt sajnos el kell fogadnom" - nyilatkozta a válogatott irányító.

Forrás: Presstige Média

Dunaferr-győzelem a megyei rangadón

További hírek