DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY87g2yu' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Nem szoktuk meg a BL légkörét" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Nem szoktuk meg a BL légkörét"

2006. február 16. 10:30 © handball.hu

A Győri Graboplast ETO utolsó, Aalborg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésének eredményétől függetlenül most már biztos, hogy a csoportjában a harmadik helyen végez, és ezzel a KEK-ben folytathatja a szereplését. A csapat vezetőedzőjével, Róth Kálmánnal beszélgettünk.

"Nem szoktuk meg a BL légkörét"
handball.hu: Hogyan tudod motiválni a játékosaidat egy olyan meccsre, amelynek gyakorlatilag nincs tétje?
Róth Kálmán: Az egyik játékosom azt mondta, hogy megeszi a fene, ha egy BL-mérkőzésre valakit az edzőjének kell motiválnia, pláne hazai közönség előtt. Aki ezt másképp gondolja, az szerintem rossz helyen van. Ez egy olyan szakmai feladat, amelyet meg kell oldani annak érdekében, hogy kijöjjünk a gödörből.

handball.hu: Vajon mi lehet az oka annak, hogy a Győr hosszú évek óta brillírozik a bajnokságban, azonban a Bajnokok Ligájában eddig nem tudott maradandót alkotni?
Róth: Mert keveset játszunk a Bajnokok Ligájában, így nem szoktuk még meg a semmihez sem hasonlítható légkörét. Ha egy teljes, sérülésektől mentes csapattal tudtunk volna szerepelni, akkor sokkal nagyobb és reálisabb esélyünk lett volna, hogy még ebből a nehéz csoportból is továbbjussunk. A világbajnokság után rendkívül nehéz volt rendberakni a csapatot, olyan játékosok dőltek ki a sorból, akiknek a pótlása szinte lehetetlen.

handball.hu: Nagy Krisztina az idény végén távozik az ETO-tól. Netán van ennek valami köze a BL-szerepléshez?
Róth: Krisztina nem találta meg a számítását nálunk. Ő sem, és mi sem így képzeltük el az együttműködést. Kevés játéklehetőséget kapott, ezért úgy érezte, nem kap megfelelő bizalmat, mi pedig egy kicsit többet vártunk tőle. Nagyon korrekt megállapodás volt mind a játékostól, mind pedig a klubtól. Kriszta hozzáállásával és munkájával maximálisan elégedett voltam, sajnos elmaradt a teljesítménye az általa is elvárttól.

handball.hu (bee)

További hírek