DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYgxy95L' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ezüstérem a Világjátékokon | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ezüstérem a Világjátékokon

2005. július 23. 17:50

Néhány órával a törökök elleni győztes elődöntő után a magyar lányok Brazília legjobbjaival mérkőztek a Világjátékok strandkézilabda-tornájának megnyeréséért. A végig elképesztően izgalmas találkozót az ellenfél kapusgólja döntötte el.

Fotó: vilagjatekok.hu
Fotó: vilagjatekok.hu
Az első félidő magyar fölénnyel kezdődött, ám a brazilok nem hagyták magukat. Előbb egyenlítettek, majd a remek védekezésüknek köszönhetően a vezetést is átvették. A magyar kapuban Pásztor ismét remekelt, ám támadásban sokat hibáztunk, így hat másodperccel az első félidő vége előtt kétgólos hátrányban voltunk. Neukum Tamás időt kért és egy kínai figurát beszélt meg játékosaival, amit azonban nem sikerült tökéletesen végrehajtani, így ezt a játékrészt a brazilok nyerték 9-7 arányban.

A második félidő az ellenfélnek kezdődött jobban, ám sikerült egyenlítenünk, sőt a 16. percben Balogh találatával átvettük a vezetést. A 19. percben a braziloknak sikerült egyenlíteniük, ám a találkozó utolsó percében Kévés találatával ismét vezettük 12-10-re. Fél perccel a rendes játékidő vége előtt a brazil kapitány időt kért - sajnos sikerrel, mert Hingyi kiállítása után egyenlített csapata. Magyar időkérés következett, ami után Kévés szerzett egypontos találatot, ám a brazilok egy kapusgóllal 14-13-ra nyerték a második félidőt és ezzel a mérkőzést is. Válogatottunk így az ezüstérmet szerezte meg a Világjátékokon.

Magyarország - Brazília 0-2 (7-9,13-14)

Forrás: vilagjatekok.hu

További hírek