DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYW7QDqn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A strandon még jobbak a törökök | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A strandon még jobbak a törökök

2005. július 21. 20:52

Kiélezett csatában döntetlent ért el Törökország ellen a magyar női strandkézilabda-válogatott a duisburgi Világjátékokon, ám a szétlövésben ezúttal sem volt szerencsénk. Így biztossá vált, csak negyedikek lehetünk csoportunkban.

A strandon még jobbak a törökök
Az első játékrész szoros küzdelmet hozott, de a végjátékot a törökök bírták jobban. 15-14-re nyerte riválisunk a félidőt, ezzel 1-0-s előnyre tett szert.

A folytatásban Kévés Renáta vette hátára a csapatot, góljaival megszereztük a vezetést, melyet a törökök kiegyenlítettek ugyan, de egy aranygóllal 9-8 arányban miénk lett a játékrész, következhetett a szétlövés.

Ahogy a németek ellen, úgy ezúttal is pechünk volt. Sikerült előnyt kiharcolnunk Pásztor Rita szemfüles duplája révén, a török kapus azonban lemásolta a találatot, az utolsó párharcot pedig a törökök nyerték, így a mérkőzést is.

A B csoport másik mérkőzésén Brazília 2-0-ra nyert Németország ellen, így eldőlt, hogy Magyarország már biztosan a negyedik helyen végez csoportjában, mert egyenlő pontszámok esetén az egymás elleni eredmény számít.

Forrás: vilagjatekok.hu

További hírek