DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYYTxiE1' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zinglersent a Hypóba várják | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zinglersent a Hypóba várják

2005. május 14. 15:45 © handball.hu

A handball.hu információi szerint Ryan Zinglersen lesz a Hypo edzője a következő szezontól. A trénert március 23-án menesztette a Viborg, miután a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Dunaferr büntetőkkel búcsúztatta a dán csapatot.

Ryan Zinglersen (Fotó: europamester.dk)
Ryan Zinglersen
(Fotó: europamester.dk)
A dán klub vezetése március végén vesztette el bizalmát, így Ryan Zinglersennek távoznia kellett, miután - a hivatalos közlemény szerint - néhány bosszantó eredményt ért el a Viborg a 2004-2005-ös szezonban, és ráadásul a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében is elvérzett.

Zinglersen a második évét töltötte a kispadon edzőként, ám a tavalyi fényes eredmények helyett (Dán Kupa-győzelem, bajnoki győzelem és EHF-kupa-győzelem) ebben a szezonban több kudarcot is az ő rovására írtak.

Úgy tűnik, a Hypo mindig a tökéletességre törekszik, hiszen február vége óta Gunnar Prokop ül a kispadon edzőként, mivel először Jurij Klimovot, majd pedig Mile Isakovicot váltotta le a klub vezetése. Prokop munkáját eddig Kovács Ferenc és Tanja Dzsandzsagava segítette.

A következő szezonra két biztos érkezőről adott tudósítást a Hypo vezetése: a DVSC-ből érkezik majd Alina Ariton, a Slagelséből pedig a visszatérő Valentina Radulovic (Tarculovska).


Kapcsolódó cikkeink:
Zsinórban 29. aranyát nyerte a Hypo
17. kupagyőzelmét aratta a Hypo
Ariton a Loki helyett a Hypót választotta
Egyeduralkodó marad a Hypo
Sztáredzőt keres a Hypo
Zinglersent elbocsátották a Viborgtól
Újvárosi csoda Dániában
Visszatérő edzők a pálya szélén
Ismét edzőt váltott a Hypo

handball.hu (bghb)

További hírek