DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLhn82L' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zinglersent elbocsátották a Viborgtól | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zinglersent elbocsátották a Viborgtól

2005. március 23. 22:59

Nem túlzottan meglepő hírt közölt szerdán a Viborg HK vezetősége, miután a hétvégi Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján vereséget szenvedett a Dunaferr ellen, és ezzel kiesett a további küzdelmekből. Ryan Ziglersen vezetőedző szerződését felbontotta a klub.

Ryan Zinglersen (fotó: europamester.dk)
Ryan Zinglersen
(fotó: europamester.dk)
A hivatalos közleményben az áll, hogy annak ellenére, hogy a Viborg erős csapattal rendelkezik, ebben a szezonban mégis néhány bosszantó eredményt ért el. Ráadásul a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében is elvérzett a csapat a Dunaferr ellen, így - a dán TV2 szerint - a klub vezetése elvesztette a bizalmát a jelenlegi edző, Ryan Zinglersennel szemben. A csapatot a hátralévő dán bajnoki fordulókban az eddigi másodedző, Sören Hildebrand irányítja tovább, a következő bajnoki idényre pedig új tréner szerződtetését tűzi ki célul a klub.

Ryan Zinglersen kevesebb mint két évet töltött a kispadon edzőként, de tavaly nem csak bajnoki győzelemre, hanem EHF-kupagyőzelemre, valamint Dán Kupa-győzelemre is vezette csapatát.

forrás: europamester.dk

Címkék:

külföld dánia

További hírek