DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzy5oH3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bodnyeva nem lesz a Dunaferré | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bodnyeva nem lesz a Dunaferré

2005. február 24. 11:17 © handball.hu

Ha igazak voltak a híresztelések, ha nem, az már most bizonyos, nem költözik Dunaújvárosba a világ legjobb beállósának tartott Ljudmila Bodnyeva. Az orosz kézilabdázó ugyanis két évvel meghosszabbítja szerződését a szlovén Krim Ljubljana együttesével.

Fotó: rkkrim-klub.si
Fotó: rkkrim-klub.si
A szezon végén újabb két évvel meghosszabbítja szerződését a Club Krim Mercator Ljubljana nőikézilabda-csapatával Ljudmila Bodnyeva. A Handball-World értesülései szerint a világklasszis orosz beállós továbbra is a szlovén együttest erősíti (noha dán és magyar ajánlatokkal is bírt), csakúgy, mint az ukrán Olena Jacsenko, Marina Verheljuk és a román Luminita Dinu.

Jövőre a csapat még erősebb is lesz, hiszen csatlakozik a kerethez az Európa-bajnokság során Magyarországon is látott norvég átlövő, Katja Nyberg.

Címkék:

külföld európa

További hírek