Az a helyzet,hogy nem csak Rita,hanem Szücs Gabi is nehéz helyzetbe került,mert az új edző a volt Jugoszlávia területéről akar hozni helyettük játékost.Ritát és Gabit még az előző edző a jelenlegi román szövetségi kapitány kérésére igazolták le.Nagyon sajnálom a lányokat,de remélem az új edző csak jártatja a száját,hiszen ilyenkor már nehéz jó játékost igazolni.Gabinak és Ritának meg lesz legalább fél éve,hogy bizonyítsanak.Legalábbis remélem.
MÖrtel is jó lett volna szerintem a válogatottban...
Mi lessz Borbással???Eligazolt a Dunaferrből, de állítólag az új csapatban lehet nem kap lehetőséget...:(
Azt gondolom,hogy az első négyben már bármi megtörténhet.Mégegyszer Hajrá Csajok!
szerintem is és a csajok megtesznek mindent h megnyerjék az olimpiát (nagyon jó lenne)
de az is nagyon jó lenne ha a döntöben játszanánk :)
HAJRÁ CSAJOKKKK!!! ILLETVE MAGYAROK :)!!!!!!!!!!
U.I.: SZERINTEM OROSZ NORVÉG DÖNTÖ LESZ ÉS MI A 3 HELYÉRT JÁTSZAHTUNK A ROMÁNOKAL VAGY A NÉMETEKEL :D
Most egy a fontos szerintem:Hajrá Csajok! Hajrá Magyarország!
SZerintem sem kell bántani őket, sokat letettek már az asztalra. Nyernünk kéne végre megtanulni, mert a tudással nincsen baj. Nézzétek csak meg a Spanyolokat fociban, azok a fiúk mindent megnyertek már, tudnak nyerni és ez rettenetesen fontos. A lányoknak meg folyton felemlegetik azt a bizonyos olimpiai döntőt, el kéne feljteni és a jövőre koncentrálni, bennük van a győzelem lehetősége, ki kell aknázni maximálisan. Hajrá Csajok! (Megjegyzem Mocsai Lajos zseni, én szeretném őt még látni a szövetségi kapitányi székben!!!)
HAJRÁ CSAJOK, VELETEK VAGYUNK!!!!!! (Aki meg csak kritizálni tud, az vegyen be néhány szem merisztint mielőtt neki áll hülyeségeket írogatni!!!)
Pálinger minden bizonnyal azért világklasszis kapus, mert nagy a szája, és emiatt került a válogatottba is. Még csak véletlenül sem a teljesítménye miatt, csakis a nagy szája miatt.....:@
Balukapitány jobban tud védeni, majd ő megtanítja Katit a kézilabdára.....Pfff
Pálingernek üzi!
Valami gond van a szakmával?
Vagy csak idény eleji forma?
Ezzel még érem közelben sem leszel nagyszájú!