Sziasztok!
Ügyesek voltatok csajok,csak így tovább!Gratulálok!
Ginnie és Görbe 4ever!
HAJRÁ LÁNYOK,IMÁDUNK TITEKET!
sziasztok forumozok én már nem birok aludni már nagyon várom a bemutatkozást a csajoktol még négy ora azután hajrá remélem jo kis küzdös meccs lesz szerintem az én tippem magabiztos 1 golos gyozelem mi a véleményetek még igy a kezdés elött?
Mit hallottál druszám? Szerintem is jöhetne az egész csapat, mert a hétvégén kukoricát kell kapálni!
meg az egész csapat is csomagolhat, ha igaz amit mondtak.
Örülök, hogy a hozzászólók között sokan voltak már vilégversenyen edzőként vagy játőkosként. Az aklimatizáció és a formaidőzítés nem problémamentes dolog.Várjuk meg az első két mérkőzés eredményét valamint mutatott játékát és csak azután ítélkezzünk!Kérem ezt Mindenkitől úgy, hogy Én edzőként voltam már Önmagamnak, valamint a Játőkosaimnak köszönhetően ifi EB 8. ,de Főiskolai VB 2.is .HAJRÁ MAGYAROK !!
Sziasztok! Nem tudja vki hogy hol lehet rendelni vagy venni,magyar válogatott rövidnadrágot melegítőt megy ilyeneket?
Sziasztok nekem van egy kérdésem h az mtv bisztos közvetiti a a csajok elsö két mecsét mert azok nincsennek ki irva ami magyar idő szerint kerül sor (4óra 45 perckor)kezdödik és nincsen kiirva csak a többi :S:S:S szal valki tud valami szoljon könyörgöm
elöre is köszönöm :)