Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

#486

 

2008. június 2. 21:04:09

Peti mester

Ha még sokat ugrál Ballai, ő veheti a kalapját nemsokára.
Előzmény: #485 orfeoo 2008. január 29. 8:14:22

#485

 

2008. január 29. 8:14:22

orfeoo

Reggel Ballai úr, az MKSz sajtósa beszélt a HírTv-ben. (Egy kérdésre leszögezte, hogy ő a saját véleményét mondja és nem testületi álláspontot képvisel, mégis...) Ha valaki látta, már sejtheti, hogy vannak hangok a szövetségen belül, amelyek szerint magának az elnökségnek is le kell vonnia bizonyos konzekvenciákat. A szövetség elnökégét terheli felelőség a női válogatott rossz menedzseléséért: és ez nem a pénzügyi háttér biztosítására vonatkozik csak. Azt meg Mocsai úr nem oly régi nyilakozatából idézem, hogy a bajnokság menetrendeje, a túl hosszúra nyúló őszi szezon erősen korlátozza a válogatott felkészülését stb.
Kifejezetten várom, hogy az új szövkap megnevezése mellett lemondások is legyenek. Sinka és Vanyus urak vegyék a kalapjukat!
Egy érdekes megjegyzése volt a sajtófőnök úrnak a férfibajnokságot illetően is: itt is a klubérdek írja felül a válogatott érdekeit, a Szegedből gyakorlatilag nem lehet játékosokat válogatni, mert alig vannak benne "magyar" játékosok.
Én teszem hozzá: nyilván a BL-ből lehet a klubokon keresztül nagyobb pénzt szakítani. De ezért kockáztatni érdemes a nemzeti válogatottak nemzetközi szereplését? És vajon nem éppen az MKSz vezetőinek kellene leállítani ezeket a folyamatokat? Ha nem látják, hogy mindez hova vezet, akkor azért; ha látják, de nem tesznek ellene, akkor azért alkalmatlanok a vezetésre. Ha a háttér rendben volna, akkor lehetne hivatkozni arra, hogy "na, a fiúknak-lányoknak már csak játszaniuk kell". Azt meg tudnák oldani. Ezt aligha.

#484

 

2008. január 14. 10:52:48

handball.hu (bee)

Máskor ha postázol nekünk dániai replüőjegyet, akkor szívesen elutazunk és csinálunk képeket...

#483

 

2008. január 11. 16:25:05

kovács gergő

jah és a gála képeit is.

#482

 

2008. január 11. 16:24:50

kovács gergő

létszi tegyétek fel a képeket.győri meccs és fradi meccs.bajnoki és bl.köszike

#481

 

2008. január 10. 11:57:31

Pöttömpanni

Sziasztok!
Én most regisztráltam itt.Olvasva a hozzázólásokat,annyit mondanék,hogy ott voltam a Gálán,de nem volt akkora hangulat, mint vártam. A góloknál tapsolatak ugyan az emberek, utána viszont szépen ültek tovább bambán. A hangulatért felelős srácnak rendesen ki kellett tenni magáért,hogy legyen egy kis hangzavar:)Ami meg a médiasztárokat illeti, manapság,ha végignézünk a magyar társadalmon,akkor nem csodálkozunk azon,hogy ez történik ilyen rendezvényeken is,mert mintahogyan már írtam az előbb is,egyébként ülnek és néznek bambán az emberek. A nagy többségnek ez az igénye. Ágainak pedig ki kell azt elégítenie, pesze ettől én sem kedvelem jobban őt.
A Vb: A munkahelyemen szorítottam végig a Kossuth rádiót hallgatva az orosz meccset tiszta eufóriában. Mehlmann Ibi utolsó 5 percnyi játéka,hát igen...nem volt a toppon! Az viszont nem az ő hibája,hogy az edző nem látta már felkészülés első napján,hogy nem olyanok a lövései, lassú és simán le tudják kapcsolni... nem tudom mit várt NA egyhetes edzőtáborral,amin még meg is sérült.Ibi pedig csak segíteni akart nem szabad bántani. Egyet értek abban,hogy a nagy erős orosz fallal szemben egy mozgékonyabb játék Szucsánszkival(viszont ő rutintalanabb) és Görbével jobb lett volna abban az utsó 5 percben,de nem így lett. Utána peig nem csodálom,hogy elment a kedvük...
Azért bízom bennük továbbra is. Hajrá az olimpián lányok!!!Én már arra tekintek előre...

#480

 

2008. január 6. 9:53:08

pepe8383

BUÉK MINDENKINEK!A gála szerintem a kézisekről kellenne,hogy szóljon.Ehelyett itt bohockódtak jó páran.(nem ők tehetnek róla,hanem a szervezők)Feldobom a labdát idén nyugodtan az utánpótlás is szerepet kaphatna a gálán,mivel ők is egész évben hajtanak+helytállnak az iskolában.Ők aztán megérdemelnék,hogy résztvehessenek egy ilyen rendezvényen.Ők is közönségszavazat alapján kerüljenek be.Nagyon sokan járunk ifi meccsekre,ismerjük őket.(ugyis jön a junior EB,előtte kell egy kis lazítás,de csak módjával)Szavazzatok,hogy a média helyett utánpótlás KELL vagy sem!Én igennel voksolok.Hajrá felnőtt+utánpótlás!

#479

 

2008. január 4. 20:57:11

tina

Reagálván az előttem szólókhoz:szerintem is nagyon jó volt a Kelet-Nyugat gála,nagyon jól szorakoztunk!!!Olyannak láttuk a kedvenceinket,amilyennek talán soha vagy csak igen-igen ritkán:felszabadultnak,jókedvűnek és csupa mosolynak!Ez nekünk pont olyan fontos,mint nekik azt látni,hogy a szurkolók szeretete továbbra is töretlen és támogató!A másik dolog,hogy egy ilyen renedezvény pont erról kell,hogy szóljon;a mókáról és a kacagásról!Ez nem egy bemutató,ahol a szakmai repertoárt kellene megtanítani egy csomó szemlélődőnek!Köszönjük a csajoknak a kellemes emlékeket!!!Jövőre Veszprémben újra veletek!!!

#478

 

2008. január 4. 17:56:16

Varga Sára

Figyelj Zoli! Szerintem is gáz volt Nacsa,de én csak röhögni tudtam rajta!!! Jó volt,a Kelet-Nyugat meccs például nagyon tetszett!

#477

 

2008. január 4. 9:14:49

faragó zoli

mindenki azt mondja, hogy jó volt a kézilabdagála. hééé!!! ti mit néztetek? a "gála" sajnos nem szólt másról, mint a magyar bulvármédia sztárocskáiról. mi közte van példul nacsa olivérnek, és társainak ehhez a játékhoz? valódi kézilabdázó nagyságok már alig voltak. pedig róluk kellene szólnia a gálának. a jelen, és a múlt nagyjai bebizonyították, Debrecenben, és Szegeden is, hogy jó műsort tudnak csinálni. ki a bulvárarcokkal a kézigáláról!!! és ne ágai-kis szervezze a műsort, mert az garancia az igénytelenségre!
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » »»